daub kirjutas:
3 ja 6 vahele, mis on esimeses postis toodud tetrate jaoks kindlasti liiga madal number.
Või ei ole mõtet ennast täppistestidega vaevata, viskan lihtsalt mingi konditsioneeri ja natuke soodat sisse ja kogu lugu?
Nagu varem öeldud need ribatestid pole just parim variant, soovitaks ikka õiged testid muretseda
kloorist saad lahti konditsioneeriga või seismisega
Soodat ikka ära akvasse topi tavaliselt on probleem ikka selles, et vesi meil liiga kare
samas on enamus müüdavaid teraid kuskilt kalakasvatusest ja kalapoodidest kus juba karedam vesi kui looduslikult
minul elavad neoonid, kardinalid ja mustad neoonid ilusti tavalises linnavees (kuigi ma annan CO2 mis viib natike karedust alla) samuti mitmel teisel Tallinnas.
Parvekaladest soovitaks ilusaid neon tetra ja cardinal tetra need sellised tugevamad.
Samas neid teraid väga palju erinevaid.
Hyphessobrycon amandae sobib vist kah sest vähemalt neti järgi saab ta ka karedamas vees hakkama- endal nendega kogemust pole
filter ikka alguses sisse filtri üks eesmärk on tagada veeringlus ehk viia toitained igale poole taimedele laiali. Juurteta taimed pane mingi kivitükk külge ja põhja küll need juured tekkivad
Samuti on ka võimalus taimi kuivalt ette kasvatada eriti lühikese juurelisi pinnataimi.
nn taime vaiba tegemises olen pessimistlik (pole minul see veel korralikult õnnestunud- aga see ikka minu enda viga vist pinnas polnud korralik) selleks vaja tugevat valgus ja head pinnast
2x39w valgusega on see kahtlane.
toidukarpidega saad ilusti määrid silikooniga kokku ja raputad pinnasega üle.
siin väikest lugemist kujundamise temal
http://www.thegreenmachineonline.com/articles/tips-techniques/aquatic-layout-guide-rules-composition-the-golden-ratio-creating-perspectiv