Olen päris aktiivse vestluse maha maganud.
Arvan, et moderaator Pets on süüdi ainult selles, et ei poolitanud õigel ajal teemat. Vabandan kasutaja
erlekas ees.
Nüüd aga selle teema juurde.
RK kirjutas:
Don't plan on housing blood parrot cichlids in an aquarium smaller than 30 gallons.
Minul ei ole midagi selgusetut. Tahan öelda, et Parroteid võib pidada ALATES 30 gal akvas. Nagu aru saan, siis sul endal neid kalu ei ole ning põhjalik kodutöö selles osas tegemata.
Sa ei eksi, mulle sobib tõesti see 30 galloni artikkel. Ja palun väga, minu akva hetkeseis siis selline:
http://www.aqadvisor.com/AqAdvisor.php? ... ode=simpleKommentaariks veel niipalju, et usaldan proffide poolt loodud programme ning netis olevat infot kordades rohkem, kui Sinu "monotoonset" juttu.
PS! Võid mind bännida, aga minu seisukoht ei muutu!
Lgp. kasutaja RK
Jutt käis tegelikult sellest, kas 96 liitrisest akvaariumist piisab ühele Parrot'ile. Sinul on 180 liitrine ja ei lähe võrdlusesse, kuna selle suurus on adekvaatne.
Nüüd aqadvisor.com juurde. Ka mina usaldan proffide arvamust. Siiski järgin vanasõna - "Looda Allahhi peale, aga kaamel seo kinni." mis lühidalt tähendab seda, et ära piirdu ainult ühe arvamusega. Ma ei hakka väitma, et aqadvisor.com ei ole PRO, sest ma lihtsalt ei tea seda. Aga võtame seda siiski sinu vaatenurgast. Panin sisse 96 liitrise akvaariumi mõõdud 80x30x40(filtrid ja muu jätsin samaks, kuna need ei puutu asjasse) ja leht andis mulle täiesti adekvaatset, minu poolt internetiavarustes leitud enamusarvamuseks peetud infot - 96 liitrit ei ole sobiv parroti pidamiseks, kuna kala kasvab liiga suureks.
http://www.aqadvisor.com/AqAdvisor.php? ... ode=simpleMinu jutt ei ole monotoonne, üritan anda võimalikult palju infot, nii oma postituse, kui linkide näol. Peaksid ehk peeglisse vaatama.
Miks ma peaksin sind laskma bännida. Mulle meeldib kui inimestel on oma seisukohad(hea oleks kui need oleksid ka mingitel järeldustel tekkinud), aga mulle kohe kuidagi ei meeldi see, kui neid seisukohti üritatakse teistele peale suruda isegi siis, kui on enam kui selge, et need on veits väsinud ja tuleks ümber vaadata.
Samuti ei meeldi mulle see, kui "karatakse kraesse" teistele postitajatele, kes üritavad väita sama mis üldine arusaam kajastab. Kui ei ole veel selgeks saanud, siis
absoluutselt kõik inimesed teevad oma lõplikud valikud ise. Ei ole siin süüdi poed ega müüjad. Nad ei topi ju kala ostja taskusse, ostja ikka ise teeb seda. Kas on siis tegu vähese eelinfo/kogemuste või millega iganes - VALIK ON OSTJA TEHTUD, ostan/ei osta. Nii lihtne see ongi.
Demokraatia väärilmingutest ka natuke.
RK kirjutas:
Teema võiks lõpetada Teiepoolse kinnitusega, et Parroteid võib pidada nii nagu Googles väidetud: ALATES 30 gal, kuid PARIM on üle 50gal?
No ei saa kohe kuidagi kinnitada, sest 30 gallonit on rohkem, kui 96 liitrit, ehk siis 113,56L. Ehk siis ma peaksin endale valetama, et keegi jääks rahule. No jälle, lihtsalt ei mängi välja. Ei saa aidata. Pealegi on mul väga kahju, kui arvad, et kõik mis Google'ist tuleb on puhas kuld.
konger kirjutas:
väga tublid
võtke siisriiulist piirukas.
Kahjuks ei saanud sellest postitusest üldse aru, nii et kustutasin selle. Siis ki tundus mulle, et siin oli pisike ülbitsemise maik juures(väga paha)
RK kirjutas:
See aga ei anna Moderaatorile õigust kogu foorumi ees oma nö. positsiooni kasutada ja üleolevalt suhtuda inimestesse, kes pakuvad omateada ÕIGET lahendust.
See jäi kahesilmavahele. Kinnitan, et
võtan kõiki ühe mõõdupuuga. Kas see "omateada ÕIGET" viitab mingil moel sellele, et on tekkinud mingid kahtlused oma seisukohtades