Ma ei osanud kuhugi mujale oma küsimustejada panna, seega võtsin selle alafoorumi appi.
Tuhnisin, mis ma tuhnisin ja ei leidnud oma küsimustele vastust. Tõesti ei ole võimeline tervet foorumit läbi lugema ja kuna vastakaid arvamusi on erinevates teemades nii meeletult palju, siis loodan, et keegi ei pahanda, kui koondan oma küsimused siia.
Seega, hetkel alles startinud akvas 3 mollit (üks isane ja üks emane ning pisem, kelle sugu ei ole ma võimeline määrama), 1 kollane õunatigu, pruun mingisugune tigu, kes sarnaneb ei tea kellega (on õunateost väiksem, sarnase kojaga aga nagu ei ole ka), 1 torntigu (kelle kuut on läinud toomisepäevast pruunist kahvatuvalgeks-halliks
) ning 2 ancistrusepoega.
Küsimus seisnebki selles, et soov oleks pruunidele antsupoegadele juurde võtta albiinod paar tükki, KUID lugesin, et nendele sobib umbes 25-26kraadi temperatuur.
Minul on akvas aga 23.6-8 stabiilselt.
Kas mul akvas temperatuur liiga madal või võin ma seda tõsta julgelt 25-26 kraadi peale ilma, et ma kellelegi liiga teeks? (Soov on akvasse mingi aeg lisada neoone, veel paar õunatigu ja ehk mõne värvilise gupi- kuna akva suht väike, siis ei taha üle ka asustada, kole vaadata seda suppi).
Milline see normaalne temperatuur oleks, et ei oleks neil liialt jahe ega liialt soe, kas praegune temp on üldse normaalne neile?