foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mai 20, 2007 02:22 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kui hästi või halvasti Sa akva pimendasid seda polnud ju Su esialgsest jutust võimalik aru saada, küll aga seda et tuba oli Sinu meelest ruloodega täiesti pime. Et ma oleks pidanud kohe ise arvama et akva ette Sa ei seadnud midagi rulootaolist ja akva polnud Sinu mõistes täiesti pime vaid täiesti-täiesti-täiesti pime? Hilisemast jutust oli loomulikult võimalik aru saada et akva oli paremini pimendatud. Nii et jaksu Sulle edasiseks juuksevärvi analüüsiks jms., minu jaoks on teema ammendunud. Kuna hoiad saladuses kaua Su akva on käinud ja testid kah jutuks ei tule siis jääb üle Sulle pöialt hoida ning loota et oled läbinud artiklite osa ja teed nagu seal soovitatud regulaarseid veevahetusi ning hoidud kalade ületoitmisest ja väetistega mängimisest ega lase akvale peale otsest päikesevalgust; ehk siis ajapikku loksub asi paika...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mai 20, 2007 11:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Vahest teeks nii, et piirduks asjakohase jutuga?
Teema algataja toon on natuke paha. Kahtlen, kas sellise suhtusmise puhul keegi enam viitsib vastata.
Inimesele saab abi anda ainult siis kui ta tahab seda saada, muidu mitte.
Elektroonikafoorumis on hea juhend targaks küsimuse esitamiseks: http://www.tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=3797
Tehnilsed üksikasjad kõrvale jättes kehtiub see väga hästi ka meie foorumis.
Edu targal küsimisel!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 28, 2007 10:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

tiba küsimust pimendamise kohta, et kui mul akva on kapi sees, et kas kaladel hapnikupuudust vms... ei teki, kui ma selle esise kõik kilega kinni katan?
puit peaks loomult hingama aga mööbel on saepuruplaadist, millel spoon vms.. peal

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 28, 2007 10:55 
Moderator
Kasutaja avatar

Oma kogemused 5-päevase pimendamise puhul on positiivsed. Ainult taimed sirgusid pikemaks (loomulik refleks?). Akvas on ju filter, mis veepinda liigutab ja õhutihedalt kinni katmine polegi nii lihtne. Lisaks on (minul) ventilaatorid kaane all. Igaks juhuks võib ju filtri õhuvooliku kilede alt välja tuua - süda rahulikum.
Kondensveega võib küll mureisd tekkida. Mul hakkas kilekottide alt vaikselt tilkuma. Õnneks väga vähe.

Üles
 [ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver