Nonii mu vetikaprobleem on viimasel ajal eriti hulluks läinud. See on nüüd juba absoluutselt igal pool - kaunistustel, kividel, puuoksal, taimedel, filtril jne. Isegi põhjakruusal. Selle poolest olen ma targemaks saanud, et tegemist on vana hea habevetikaga. Osades kohtades on ainult väike kiht seda, kuid üks taim on peaaegu juba üleni kaetud habevetika tuttidega. Uutel lehtedel seda küll pole, kuid varsti jõuab see ka sinna. Olen lugenud et habevetikas tekib madalast CO2-st. Kas tuleks hakata seda lisama. Samuti võivad mul ka mingid ained paigast ära olla. Pean üles tunnistama et pole siiani suutnud osta veel vajalikke teste (NO3 ja PO4). Oskab keegi öelda palju need Pärnus seal jõeäärses poes maksavad ja kas neid seal üldse on kah?
Kas on mul üldse võimalust sellest vetikast lahti saada, kui ta on peaaegu kogu mu akvaariumi vallutanud, või tuleks otsast alustada? Muidu mõtlesin küll akva tühjaks tegemisele ja kivide, kändude puhastamisele, kuna tahaks akva panna teise aluse peale. Seda asja tuleb veel mõelda.
Igastahes jään ootama teie tarku vastuseid ja nõuandeid