Tänud, Felch igati Sulle.
Vot, kentsakas ongi see, et õunakad kõik heitsid praktiliselt ühe nädalaga hinge. Torne aga ei paista miski häirivat (need, keda leidsin - kõik elus). Õunakad (nooremad, väiksemad ja kergemad) kerkisid kõik vee pinnale. Mul seal Riccia. Sealt siis noppisin ja selekteerisin. Mõne sain, kes "ust" enda poole rebis ja selle paigutasin mujale akvasse. Suuremad, purakamad olid põhjas kutud, aga ei haisenud. On ju loomulik, et teo elupäevad mingil hetkel loetud saavad, aga siis ta sureb enamaltjaolt ikka haisuga. Kalad ka tervise juures.
Ma kalduks ikkagi kahtlustama seda va "maagaasi". Kuigi hetkel sifoonides põhjast viimasel ajal mulle just eriti palju ei tulnud. On ka süsi abiks välisfiltris ja akvas oxydaator.
Jah, Googlega tõlkides saab tõesti palju nalja. Mul arvutis inglise-eesti sõnaraamat. Püüan sellega asju ajada. Ise olen õppinud saksa keelt, mis tänaseks väga roostes.
Paugust kohe ei oskagi öelda, kus tõlkimisel abi vajaksin. Jälle tuleb aga öö peale ning nii ei jõuagi hetkel Sinu saadetud linke põhjalikumalt uurida.
Aga suured tänud abivalmiduse eest! _________________ KIIREMAKS kontakteerumiseks palun pöörduda OTSE privaatposti.
|