Tere kirjutan nüüd siis veel ka Triopsidest. Triopsid on taaskord väikesed põnevad vee-elukad kes ärkavad ellu munadest samamoodi nagu ka Sea-Monkey'd. Tuleb võtta ainult akvaarium ja täita veega ning kallata pakitäis "prahti" vette. Ja juba 24h jooksul ärkavad triopsid ellu. Nad kasvavad peaaegu iga päev poole suuremaks. Alguses on nad kül imepisikesed kui lõpuks on nad nii suured et kui nad kaladega kokku elama panna siis kalad on neil juba kõhus
. Nad on sega toidulised, võid neile visata porgandit ja katrulit vette söögiks kui ka nende spetsiaalset toitu.
Liha pole vist eriti soovitatav kuid ära nad selle igatahes sööksid
.
Ka nendel on kolm sima nagu ka Sea-Monkey'del. Kui on suuremad kalad siis võib isegi kaladega kokku panna. Väga paljud akvaristid nii ka teevad kuid siis tuleb neid ilusti toita, et nad kaladele kallale ei kipuks. Elavad nad paar kuud, kuid paljunevad ka selle ajaga. Erinevalt Sea-Monkeydest kes kasvavad 1- 2 cm suuruseks siis triopsid kasvavad suhteliselt suureks. Triopse ma nüüd nii väga põhjalikult ei uurinud ja endal mul ka neid veel ei ole, nii et mul võivad mõned apsakad siin sees olla, kirjavigu kui ka infot kuid enam vähem peaks kõik õige olema. Ning Sea-Monkeydega võrreldes tahavad nad ikka suurt akvaariumit ja rohkem hoolt. Kuid see eest jälle sellised keda just vägapaljudel eestlastel kodus ei ole. Minu teada müüakse neid isegi USA's teleturus
.