foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 69 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 02, 2008 01:48 
Akvarist
Kasutaja avatar

mina küll tahaks neid kas kellegil on müüa/anda
kui kiiresti nad munevad ja mitu muna tuleb umbes ühelt isendilt?
ja kui munad tulevad kas, siis võib nad veest välja võtta et nad ei kooruks ja hoida?
kui soe peab olema vesi?
kui palju peab olema vagust?

Üles
 Teema pealkiri: .
PostitusPostitatud: Reede Mai 02, 2008 02:20 
Nad munevad umbes 2-3 nädalaselt esimest korda. Kui sa tahad et munad kooruksid siis olekski kõige mõtekam need veest välja võtta ja ära kuivatada ning alles siis vette panna, sest nii see ka neil vabas looduses käb.
Kui tuleb kuivem perood ja lomp kuivab ära ning siis kui jälle vihmane periood siis ärkavad ellu. Kõige soovitatavam oleks kui nende vesi oleks 22° kuni 31°C.

Üles
 Teema pealkiri: .
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 07, 2008 02:53 
Pilt
Lõppudelõpuks on siis triopsi pakid kohal!
Kogu kupatusega ainult üks juhistega leht kaasas selle tõlgin paaripäeva jooksul siia ära kah. Pildile panin tikutopsi kah kõrvale et pakikeste suurusest aimu saada :D . Postitamise kohapealt siis võtta ps.-ga ühendust!! Kes tahavad et täna posti panen siis oleks vaja kiirustada sest postkontor pannakse kell 5 kinni. Ja kõigile kes alustavad siis triopside kasvatamist oleks siis vaja enne leida omale 1-2 liitrine purk/akvaarium ja destilleeritud vett. Sest alustada tuleb destilleeritud veega ja väikese purgiga kui nad umbes 2 nädalaselt võib siis uurde akvaariumi panna :D destill. vett läheb siis kah umbes 1-2 liitrit vaja.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 07, 2008 05:36 
Akvarist
Kasutaja avatar

Saatsin PM-i ;)

Ma ise tellisin 5 päeva tagasi ka neid triopse USAst...
Siin on need mis mina sain:

Pilt

1) Triopside söök
2) Triopside munad
3) "Teepakike" hooldusvahend (mis tuleb jätta vette ligunema 8 päevaks, samamoodi nagu jätad teepakikese tassi)
4) Väga Väga täpsed juhised Triopside kasvatamiseks jms.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mai 10, 2008 10:06 
Juhend triopside kasvatamiseks.

1) Täida veenõu 1 kuni 2 liitri destilleeritud veega.
2) Lase veel seista kuni see on toatemperatuuriga.
3) Kalla kogu triopside munade pakk vette. Pakk sisaldab triopside mune, kuid seal võib veel lisaks olla teisi elukaid. Pakis võivad lisaks olla Clam Shrimp,
Daphania või Fairy Shrimp mune mis saavad triopsidele heaks söögiks. Kindlasti mitte ära võta ära muud sodi mis pakis kaasas on see peab kõik vette jääma.
4)Triopsid peaks ellu ärkama 24 tunni möödudes, kuid peab kindel olema et vee temperatuur ei lange alla 21 kraadi. Soovitatav oleks ka see et esimene öö-päev saaks nad võimalikult palju valgust, soovitatavalt 24 tundi. Sa ei pruugi triopse näha enne kolmandat päeva kuna nad on nii väikesed. Kui tingimused ei ole korralikud võivad triopsid alles 2 nädala pärast ellu ärgata.
5) Kolmandal päeval tuleks sodi eemaldada mis veepeale hõljuma on jäänud ja kokku korjata, ära mitte visata, ning siis on neile aeg esimest korda süüa anda. Natuke näpuotsaga triopside sööki.
6) Järgmine söögikord on oleks siis kui eelmise korra sööki enam näha pole ning sis võid neile juba rohkem sööki anda.
7) Kui sinu triopsid pole 16 päevaga ellu ärganud võtta minuga ühendust![b]

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 12, 2008 05:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mu triopsid on juba 1cm suurused :twisted:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 12, 2008 08:22 
Nice :P
Ma pole neid veel kasvama pannud. Põlve opp oli siin vahel ja ei saa ringi liikud :) aga varsti :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 15, 2008 07:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pilt

nii suur on hetkel...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mai 17, 2008 09:15 
Kas ainult 1 jäigi ellu ? :(

Tead siin teemas oli üks link nende kasvatamisest ja seal oli ka õpetus kuidas triopside mune kätte saada.. siis on hea uut põlvkonda alustada oma enda triopsi järglastest. Kindlasti vaata järgi :P

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mai 17, 2008 04:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

ainult 1 jep, sest teised munad kukkusid apelsinisiirupi sisse :P

Üles
 Teema pealkiri: ..
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 26, 2008 11:27 
Pange pilte kah oma väikestest triopsidest :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 26, 2008 12:31 
1, 2, 3
Paremaid pilte hetkel ei saanud ja ei ole aega kah jampsida :P

Suurimad annavad 1cm+ ja pisemad on ikka väga pisikesed. Kokku on 6 triopsi. Lisaks on nendega akvaariumis mõned fairy shrimpid ja daphniad. Elukad umbes 5-6 päeva vanad... ei mäleta täpselt kuna nad vette viskasin :P Aga ullult vilkad tegelased. Koguaeg tuhlavad mööda liiva ringi. Varsti tõstan veetaset ja siis panen filtri kah sisse. Mulle nad meeldivad :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 02, 2008 06:17 
nüüdseks alles ainult 1 triops. Ilmselt pani teised elukad veest kõik nahka. imelik. süüa oli palju ja akva oli kah nii suur, et ruumi puudust ei oleks tohtinud olla :S

Umbs 2,5 cm koos oma pika sabaga.
4

PS!
Pole keerulisemat asja kui triopsi pildistamine. Nii püsimatut olendit pole ma eluseeski näinud. järgmine kord panen mingi prožektori akvaariumi peale ja siis hakkan pildistama. Sai tahtud oma 30 pilti ja max 5 olid üldse vaatamist väärt.

Üles
 Teema pealkiri: Tere
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 19, 2008 02:44 
Nii mulle tuleb nüüd lähi ajal triopsi pakke 0 pakki on veel vaba ja hind on 150kr + post. (Saatmine umbes 15 kr) Seekord on mul siis teistsugune pakk mis sisaldab ka termomeetrit ja on suurem tõenäosus kooruda kui eelmisel pakil mis müüsin ja puhtam kah kuna seekord pole sodi mis hõljuks veepeal kõik on teekotikeses. Igatahes kes on huvitatud saatku ps. NOJAH ENAM ÜHTKI PAKKI PLE!!:D
Pilt

Viimati muutis Sea-monkey, Esmaspäev Juul 21, 2008 11:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Juul 20, 2008 06:43 
Moderator
Kasutaja avatar

täna just käisin naabrimehel aitamas võrke puhastada ja mis ma siis seal nägin, see samune elukas ja naabrimees ütles, et viskab neid vähemalt 10-ne kaupa võrgust välja :shock:

Üles
 [ 69 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver