foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 16, 2005 11:00 
Akvarist

Pildid: 0
Tartu Botaanikaaias oli vähemalt suvel küll kohutav. Seina sees taimede taga on seal mingid akvaariumid, mis olid valgustamata ja klaas ka eriti läbi ei paistnud. Kõigis küll kalu sees ei olnud aga ühes oli näiteks veekilpkonn, kellel oli u. 3 cm vett ja üks kivi. Aga Tallinnas Kalakese poes on järjest kuskil 12 umbes 1 liitrist väikest klaaskasti, kus eksponeeritakse erinevaid dekoratiivseid mullitajaid ja vahetevahel on seal poolsurnud kukekesed ka sees olnud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 16, 2005 11:33 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Olen Kapsakesega täiesti ühte meelt.
See Tele2 "akvaarium" on midagi jubedat.

See on hästi "lahedaks" kah veel tehtud - sinna on nimelt kaladele seltsiks telefonimakette lisatud...

Tõsine konkurent "piljardikuulikujundusele".

Samas, tuleb tõdeda, et pole ka nende käest uurinud, miks nii kole asi seal on.
Vahest annab asja parandada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 17, 2005 03:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Põlva kaubamajas oli ka selline väike mull.Kalade elu selles nii vilets et iga kord kui jälle sinna sattusin oli uus kala.Nemad on igatahes sellest õppinud nüüd näeb seal kalasid vaid ekraanilt.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 18, 2005 12:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

Viimsi Tervisekeskuse puhkeruumis oli umbes kuu aega tagasi ka üsna kurvas seisus akvaarium (~200liitrit). Vesi oli roheline ja pinnal hõljus õlikiht. Elanikeks oli see kuulus nuga ja kaks suurt punast paksude huultega kala, kelle nimetust ma pole siiani leidnud.
Tuju läks sellise pildi nägemisest õige halvaks ja läksin tegin administraatorile märkuse. Ta siis küsis, palju vett tuleb vahetada ja kui tihti ning kirjutas kõik üles ja lubas siis mingitele töömeestele helistada, kes sellega pidid tegelema.
Ja järgmisel nädalal oli akvaarium ilus puhas. :)

98L käivitamisel

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 18, 2005 01:29 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Clyte :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 22, 2005 07:36 
Akvarist
Kasutaja avatar

Juhtus minuga lugu,mis algul ehmatas siis pani imestama.Sattusin ühte Harju mk.-na küla poodi.Poes akva u.65.l. kantti tumeroheline akvafänni õudukas.Ütlesin poemüüale,et kutsugu varakult politsei.Ma kavatsen sellest jurakast kalad päästa.Müüja osutus poe juhatajaks,kes andis kastiga kaasa ka kalade toidu ja kõik mis tal oli akva hooldajast jäänud sinna poodi.Elanikud uue omaniku juures.KÕIK OK

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 23, 2005 03:07 
Akvarist
Kasutaja avatar

Võrus oli kunagi bistroo, seal oli ka ikka väga õudne see asi. Kujundus kujunduseks aga vesi ja klaasid meenutavad kaadreid kalapoeg Nemost. Pakkusin välja, et teen asja korda, aga huvi puudus. Nüüd on samas kohas teine asutus ja käin seda akvat sinna hooldama. Kui pakkumise tegin võeti see meeleldi vastu. Olukord nüüd hoopis teine... kuigi peas väikesed muudatused juba liikvel... pean ka omanikega arvestama ; )
Kahjuks on neid kohti veel kus asjad ikka väga käest ära.

- saavad kohe varsti 140x50x50 -

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 25, 2005 07:12 
Moderator
Kasutaja avatar

sai siis täna käidud Balti Jaama turul ja muidugi käisin ka sealses zooputkas, ausalt õeldes ple jubedamat urgast oma elusees näinud, lihtsalt kohutav. see koht tuleks küll kinni panna :evil:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 23, 2005 08:18 
Akvarist

Sattusin täna Tartu mnt. 51 poodi ning nägin ,et kukekesed olid pandud õlletopsi ,milles oli kusagil pool vett! Küsisin siis ,et miks nad on paigutatud nii väikestesse anumatesse ,et ei mahu ennast ümber pöörama ja sureja nägu peas on? Vastati sellepeale ,et nad on kuked, kes kaklevad muidu!
Kas siis mõni plast nõu on raske tuua kuhu mahuks vähemalt liiter ,mitte 0,1 liitrit?
Kui keegi tunneb sealseid töötajaid.. siis võiks natukene neile soovitusi jagada! :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Juul 03, 2005 09:57 
Moderator
Kasutaja avatar

juhuslikult sattusin täna sellisesse kohta, nagu Peningi poodi mis on Arukülas ja mis ma seal siis nägin poes sees oli selline aia purskkaev ja seal siis võibolla 10-15l vett sees ja mingi 5-6 mõõksaba ujus ka seal ringi, aga mis kõige jubedam siis oli see, et kogu selle purskkaevu põhi oli kaetud sentidega, ja vesi ei olnud kah kõige puhtam, igatahes tundus asi olevat loomapiinamise moodi :evil:

Üles
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 20, 2005 09:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

Peningi poes olen mitu korda müüate tähelepanu sellele juhtinud, et see ei ole õige koht kalade pidamiseks. Aga see pidavat olema juhataja otsus ja nemad midagi teha ei tohi.
Ei saa aru kuidas, aga need kalad on tublisti poeginud seal. Olen teada saanud ka, et seal on gupid, platid ja mõõksabad.

Eelmine nädal käisin ma Saaremaal Kaalis. Seal trahteri vastas on suur toidukauplus. Kõik oleks ilus, kui seal ei oleks seda jubedat ja hooldamata akvaariumit. Ise ma poes ei käinud ja oma silmaga ei näinud, kuid mu kaasa, kes ei ole suur asjatundja, sai aru, et seal on midagi väga korrast ära, kuna vesi ei paistnud õieti läbigi. Ei tea, kas tahavad nad kraatri kõrvale veel "vaatamisväärsust".Mul on kohe kahju, et ma ise sinna ei jõudnud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 20, 2005 11:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

balti jaama zookas on tõesti jube

akvad täiesti tühjad- mingit elukoha moodi pole, kaladel lihtsalt 4 klaasist seina, pole ime kui nad stressis on jms.

kord vaatasin, et mingi kruus tekkinud, kuid lähemale minnes oli teve põhi hoopis arvatavasti juba vaikselt roiskuma hakkavat kalatoitu täis. Arvan, et seda peaks iga kalapoe müüa teadma, et toitu tuleks panna niipalju, et kalad selle vähemalt 30 minutiga nahka paneks. Aga sinna oli ikka vähemalt 2 peotäit visatud.
Ja siis seal see akvaarium, mis ukse juures on. TÄIESTI habevetikast tumeroheline, isegi kalad on nagu õrnalt rohelised, üks on valge ka. Nii kahju neist. Äkki peaks ka mingi märkuse või ettepaneku tegema, kuid ma liiga häbelik. Äkki on julgemaid?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 21, 2005 10:35 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

mina kord kobisesin seal valju häälega ning siis sain sellise sõimu osaliseks, et hoia ja keela :!: :evil:
edaspidi hoian suu kinni - või vähemalt kobisen natsa vaiksemalt :)

Üles
 Teema pealkiri: pooleliitrine akvaarium!
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 06, 2005 12:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tallinnas Tartu mnt. zookaupluses on pooleliitrises vees tapluskala (praegu oli veel isegi elus), sellel "akvaariumil" on isegi lambike ja kraadiklaas! Kas selline teguviis loomapiinamise alla ei käi?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 06, 2005 11:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

kui ma ei eksi, siis vist siiami tapluskala sobib pisikesse anumasse.

Üles
 [ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver