Kaevasin vana teema, aga siiski ...
Kaalu vana kitse teemal ma sõna ei võta, kuna ei oska midagi nagu öelda, vaid seda, et Müncheni loomaaias küsis mingi pardi talitaja, et mis keelt me räägime ja saades vastuseks Eesti, siis järgens noogutus ja inglisekeelne purss ... sänkju for voorlds best gõuts.
Ju seal midagi ikkagi taga on, mida nad kitsendusega teevad, kui suvaline rehavend juba tänab suvalist pardisöötjat.
Aga kaevamise põhipoint oleks siiski ...
Minu arvates on loomaaed kui selline mingitlaadi ühiskonna nö rikkuse (ei pea rahalist silmas) mõõdupuu.
Ma võin teie kõigiga kihla vedada, et enamik eesti lapsi näeb elusast peast ok tasemel akvaariumeid just seal.
Okei tänapäeval saab poodideski näha paar malawikat ja teinekord discuseidki, aga siiski ... saate aru küll, mida ma silmas pean.
Olematu raha ilmselt kalade söögile kulub, aga siiski parem kui ei midagi.
Saavad senise kalade söögiraha kitsede alla panna ja seda osakonda veelgi paremaks teha.
Mingi piimakombinaat toidab elevanti ja motoklubi metssiga, eesti parim ning parimaid akvaristikuid koondav sait pole kuskil kirjas
Ja küsimus, keegi kampa tuleb, et näiteks alustuseks vaderdada nende malawikate akvat?