foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 08:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Palun lõpetame selle sõja ning pöördume tagasi teemade juurde. :)

Mulle isiklikult meeldivad mõned nendest akvaariumitest ja kui need oma käe järgi ära ka sisustada, siis on ju täitsa paradiis. Suured on need kastid seal ikkagi.

98L käivitamisel

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 08:48 
Akvarist

okey...oleme positiivsed...(või vähemalt tehke nägu,et te sallite mind)

Positiitiivselt vaadatuna meeldis mulle see kus oli akvaks vahesein köögi ja esiku(oli vist esik..) vahel..aint,et taimi oli vähe ja sellist kunstmaastiku palju...kaladest oli kahju!!!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 11:11 
Administraator
Kasutaja avatar

üldiselt on olukord ebahuvitav: möla-möla-möla... no heakene küll las ta olla, see kah väljendusvorm. aga kodanik, kes peab ristisõda terve foorumi vastu, võiks (nagu eespool mainitud) ennem pisut mõtelda kui miskit kirja panema hakkab. samuti pole mõtet pisukeste korralekutsumiste peale lastud luike (tõlkija märkus - solvunut. mõistlik osa siinsetest kasutajatest on puberteedieast väljas, või suisa naisemehed ning ei satu iga pirtsutamise ega nõudelõhkumise peale paanikasse vaid loevad lehte rahulikult edasi...seega pole mõtet sedasi tähelepanu saavutada[mõistlikud naiskasutajad: ärge võtke seda šovinistliku märkusena, tänan])mängima hakata.

lõppsõnana mainiks ära veel kuldse filsoofatera: meil kõigil on õigus isiklikule arvamusele ja meil kõigil on õigus see arvamus enda teada jätta...

preventiivselt mainiks veel ära, et mõni 16 aastane kodanik ei peaks eelnevat mõttetera isiklikult võtma ning võiks okkad maha kammida või oma aega sisustada mõnes teises kohas ( trennid nagu karate, jalgratas, lihtsalt külm dušš, rate.ee...vms)

edu ja õnne ka edaspidi...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 09, 2006 09:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Lp filosoof Hertsogil on ka õigus oma arvamus endale jätta. Mulle isiklikult meeldib oma arvamust avaldada. Ja mulle meeldib ka, kui toimub elav diskussioon (antud juhul modernsete akvaariumide teemal), aga mitte teiste inimuste arvamuste kritiseerimine. Aga kuna lahmimiseks läks, siis võin alati samaga vastata.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 09, 2006 04:31 
Akvarist
Kasutaja avatar

batsill, ma arvan et see "lahmimine" on siin küll nüüd sinu algatatud.

On hea ikka, kui enda arvamust avaldatakse, samas aga see arvamus, mis sa selles teemas esimesena avaldasid, mis oli selle mõte? Okei on rõvedad, aga mis teised nüüd tegema peaks?

"Ja mulle meeldib ka, kui toimub elav diskussioon (antud juhul modernsete akvaariumide teemal), aga mitte teiste inimuste arvamuste kritiseerimine."

- See diskussioon ei toimu enam ju modernsete akvade teemal, sa oled viinud mingile arvamuste teemale. Kui teised enda arvamust avaldavad, siis sa kohe mõtled, et nad kritiseerivad sinu arvamist ja hakkad end kaitsma, aga see on Nende arvamus.
Selle kritiseerimise kohta ütleks igatahes nii, et sina olid ju esimene, kes hakkas kritiseeima neid modernseid akvaariume.

Nüüd aga äkki lõpetaks need mõttetud diskussioonid konnade ja "rõvedate" akvade kohta, sest need ei vii meid arvatavasti kusagile :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 09, 2006 04:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

jaa, sa magasid midagi maha. tõesti hakati kritiseerima justnimelt seda, mida mina arvan, mitte neid akvaariume. Väga kena ju, et oli ka inimesi, kes just akvade kohta arvamust avaldasid, näiteks isegi positiivset kriitikat tuli (minu rõõmuks ka negatiivset). Kui kõik kõiki asju ainult kiidaksid ja negatiivse kriitika endasse hoiaksid, siis elaksid inimesed alles koopas ja oleksid sellega rahul. Elagu kriitika!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 09, 2006 04:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Sina ise viitasid juba käesoleva teema kolmandas postituses, et maitse üle kakeldakse. Enne veel kui keegi su enda kohta mingit arvamust avaldada jõudis. Ja nüüd imestad et kakeldaksegi?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 09, 2006 05:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Kui teha teemakohane postitus või küsimus, peab vaeva nägema ja huvitavalt küsima, et keegi vaevuks vastama. Läbustades kutsub postitaja esile paljude kriitika - palju vastuseid/lugemisi. Just see, mida ta sooviski. Äkki on tegu mingi suhtlemisvaegusega?
Võte iseenesest on kaval küll, peab tunnistama !

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 10, 2006 09:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Järelikult oligi väga huvitav postitus, sest paljud vastasid. Mõned isegi korduvalt.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 10, 2006 10:59 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

see ei olnud ju ometigi huvi Teema vastu, mis inimesed sõna võtma pani!
ja palun ära lörtsi sõna: Huvitav.

batsill kirjutas:
Järelikult oligi väga huvitav postitus, sest paljud vastasid. Mõned isegi korduvalt.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 10, 2006 11:02 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
See teema läheb nüüd lukku.
Jäädes omaenese näiteks.

Edaspidistes ja muudes postitustes me sedasorti väljenduslaadi ei kasuta.

Üles
 [ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver