foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 09:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aga... Maria kritiseeris ka minu kritiseerimist siin, ja sugugi mitte privaatsõnumiga. Enivei, ma tahtsin selle isetegemise koha pealt ka seda öelda, et ega filmikriitikud ka ise filme ei tee. Ja kriitikat ei pea kartma ju. Ma võin palju ilusaid sõnu öelda näiteks siinsete kasutajate akvaariumide kohta, tõesti on väga paljud maitsekalt sisustatud, hoolitsetud (on ka mõned koledad muidugi). Ja ma saan väga hästi aru ka sellest, et akvaariumide kokkuliimijad pole milleski süüdi, nemad täidavad lihtsalt tellimust ja ei pruugi lõpptulemusest midagi teada. Aga vaidleks huviga edasi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 01:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Maitsed on tõesti erinevad. Minu meelest ainult üks akvaarium polnud päris minu maitse. Teised suht ok. Chilli noh. :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 02:16 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Mida siin ikka vaielda, suuremalt jaolt kõik Tallinnas. Väga palju kasutajaid on Tallinnast, minge, käige ära, tehke pilte ja pange siia üles. Siis on näha, missugused on siis akvaariumid peale kliendile üleandmist ja sissetöötamist. Ilmselt on nii suurte akvade tellijad sõlminud lepingu ka hoolduse peale.

Aga ruumipuudust ma küll kuskil ei täheldanud. Pean silmas Batsilli ütlust 5 liitrisest purgist kuldkalaga ja liitrist purki hiirega(oih nüüd läks vist küll valesti, meil ju akvaristika foorum, mitte Lontu)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 02:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

aga me ei rääkinudki sellest, millised need akvaariumid kunagi hiljem on, lihtsalt pildi peal nägid nad välja sellised, nagu nad hetkel olid. Ma küll ei paneks näiteks tühjast akvaariumist pilti üles ja ei loodaks, et kõik peavad ette kujutama, milline see võiks olla koos vee ja kaladega.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 02:27 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Robi kirjutas:
Lisaks veel nii palju. et ilmselge ju, et pilt(id) on tehtud u. vahetult pärast akvaariumi paigaldamist ja üles seadmist kliendi juurde ja need ei ole veel elama hakanud.

batsill kirjutas:
Ja ma saan väga hästi aru ka sellest, et akvaariumide kokkuliimijad pole milleski süüdi, nemad täidavad lihtsalt tellimust ja ei pruugi lõpptulemusest midagi teada. Aga vaidleks huviga edasi.

Natuke rääkisime küll

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 02:49 
Akvarist

Nii minu arvamus on järgmine:
Mulle tundub,et enamik neist akvadest on mingisugustes asutustes või jube kallistes majades. Ja et nad sellise plastikust väljanägemisega on on ilmselt sellepärast,et plastik ei taha suuremat hooldust. Kui sul on ikka miljon krooni ja bmw ning sa oled hull businessman siis ei ole akva jaoks eriti aega... erinevalt MINUST, kes elueest taimi kasvatavad ja kalu paaritavad.
Seega:
plastik vajab vähem hoolt-->rohkem aega-->saab rohkem tööd tehtud--> saab rohkem raha--> saab veel ühe plastikust akva... :lol:

Viimati muutis kala-kala-kala, Pühapäev Jaan 08, 2006 07:53, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 04:07 
Akvarist
Akvarist

siin läheb kyll mõnel mõte peris võssa. see et keegi teenib raha (ja on endale suure akva muretsenud), ei tähenda veel et keegi teine peaks seda akvat hooldama. leidub ka selliseid kes viitsivad oma koju tassitud elukatega tegeleda. see on HOBI. kas sellistel inimestel kes nats rohkem raha oskavad teenida kui enamus ei olegi hobisid???

üldjuhul akva võetakse ikka ilu pärast. mitte et seal miski rämps hulbiks. kui ei suuda või ei taha ise oma akva eest hoolitseda siis muidugi tuleks kasutada teenust. et vaadates silm ikka puhkaks ja elukatel elu ilus oleks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 05:09 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
mul on kahju batsill, et sa tundsid ennast minu kommentaarist otseselt puudutatuna, kuigi see ei olnud suunatud otse sulle, vaid kogu foorumi lugejaskonnale. kuna sina oled siin suhteliselt uus kasutaja, mina aga kirjutan ja joonistan siia juba päris hea mitu aastat ja selle aja jooksul on neid avalikke kritiseerijaid siin olnud päris omajagu. aeg tiksub, kasutajad tulevad ja lähevad - poole aasta pärast on kasutaja "batsilli" asemele tekkinud kasutaja "parasiit", "bakter" või jumal teab kes veel, kes arvab täpselt samamoodi, et "anything you can do, I can do better". selle asemele, et püstitada teemasid a la "rõvedad modernsed akvaariumid" vms. võiks uus kasutaja enne foorumi ja selle kirjutamata reeglitega pisut tutvuda ja alles seejärel sõna võtta. minule ei meeldi väga paljud akvaariumikujunduse lahendused aga ma ei hakka sellepärast neile vett peale tõmbama. lõppkokkuvõttes on ilu vaataja silmades ja see, mis sulle tundub kole, ei pruugi olla kole minu jaoks. rohkem sallivust, mõistmist ja lugupidamist teistesse, kallis batsill.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 07:08 
Akvarist

kulla kala sõber, see oli minu arvamus...
see ei peagi sulle meeldima!!!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 07:38 
Meremees
Kasutaja avatar

kala-kala-kala kirjutas:
erinevalt meist, kes elueest taimi kasvatavad ja kalu paaritavad.
Mitte vist päris ainult sinu enda arvamus, vähemalt loodad sa, et mõni teine veel su loogikavaba järeldusega ühineb.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 07:55 
Akvarist

Palun muutsin ära... Nüüd olen mina see loogikavaba, kes taimi kasvatab ja kalu peab
Ja minu jaoks on see loogiline seletus ning ma ei palugi,et keegi sellega ühineks...sry!!!
SEE OLI MINU ARVAMUS... mida kuradit te norite?????

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 08:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

rahune palun, kala-kala-kala :?
kui astusid jalaga ämbrisse siis on vana ja hea soovitus-
katsu vaikselt ämbrist vabaneda, mitte ära kolista sellega edasi... :oops:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 08:18 
Akvarist

Mul okkad püsti!!! :evil:
Ma pean end ju kaitsma, enne kui mind täitsa maha tehakse ja ära süüakse...
Ja usu mind see pole lihtne kui kari inimesi seda püüavad...
Ja kas mitte sina ei olnud see, kes mind kuradi lambaks kutsus???
Miks sa palud mul rahuneda???

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 08:31 
Meremees
Kasutaja avatar

kala-kala-kala kirjutas:
Nüüd olen mina see loogikavaba, kes taimi kasvatab ja kalu peab

See võib ka tõsi olla, kuigi jutt oli sinu ebaloogilisest järeldusest, mis seostas inimese majandusliku seisu võime/tahte puudumisega akvaariumi eest hoolitseda. :wink:

Kui sa püüad miljoni krooni, BMW ja ärivõimekuse puudumist kompenseerida taimede ja kalade kasvatamisega, siis alaväärsuskompleksi teraapiana võib see isegi hea olla. :roll:
Tsiteeri:
Alaväärsuskompleks ehk Napoleoni kompleks on psühhoanalüüsi ja individuaalpsühholoogia teoorias esinev käsitlus, mille kohaselt võivad inimesed alateadvuslikult tunda endid alaväärsetena, ebakohastena, nõrkadena, väikestena. Selline tunne võib pärineda lapsepõlvest ning olla seotud mingi alandusega, füüsilise puudega vms, kuid sellel võivad olla ka teistsugused põhjused.

Nende teooriate kohaselt sunnib alaväärsuskompleks enda kompenseerimiseks ja ületamiseks inimest ebateadlikult võtma endale suuri ülesandeid, tegema suuri tegusid jne. Alaväärsuskompleksi näidetena tuuakse tavaliselt väikesekasvulisi diktaatoreid (Napoleon), kurte heliloojaid (Beethoven) jt.

Kui sa tahad, et sind edaspidi rahule jäetaks, siis vali tulevikus paremini oma sõnu. Veel parem, kui enne foorumisse kirjutamist natuke mõtled, mida kirjutad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 08, 2006 08:40 
Akvarist

Aga ma ei saa nüüd aru...
Miks sa albert lahkad siin MINU ARVAMUST...Kas see,et mul on oma arvamus, mis erineb teie omast näitab kohe seda,et mul alaväärsuskompleks???
Ja see, et ma püüan miljoni krooni puudumist kompenseerida kaladega...see ei ole tõsi :lol: sa said vist valesti aru...
Ma ei mõelnud üldse seda...
Ja kallis albert, niipalju, kui sa ka ei püüaks see on minu ja ainult minu arvamus...See, kes sellest aru sai väga tore, see kes seda üldse ei mõistnud siis pole hullu, keegi meist ei mõista kõike...
Miks sa võtad lõigukese minu arvamusest ja väänad seda niimoodi,et see ei meenuta enam sugugi seda, mida see enne tähendas...
Üldiselt on see mõtetu teema...
veelkord...SEE oli minu arvamus ja paluks seda enam mitte väänata ega maha teha...

aitäh!

Üles
 [ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver