Muide. Lisaks erinevatele poodidele ja müüjatele on olemas veel ka erinevad kliendid!
Pelgalt sellise kirjelduse peale ma poodi hukka ei mõistaks.
Vastupidi. Erinevalt enamikust teistest poodidest on Kalake leidnud võimaluse ja julguse riskida tavapärasest erineva kaubavaliku sissetoomiseks.
Ega need riskid tegelikult väga väikesed polegi!
Peaaegu igale enam-vähem tervele inimesele oleks jõukohane pidada sllist poodi kus müüakse vallisneriat ja neljandat korda sama liini pidi paljunenud gupisi...
Võib-olla ka mõõgusi ja mikisi. Vahest veel mingeid ..si.
Nagu aga eelpool kõnelenu välja toob, väisab ta kõnealust kauplust just seetõttu, et sealt saab teinekord väga huvitavaid kalu/muid loomi.
Ise olen viimased paar aastat küll mereakvaariumitega tegelenud ja mageda kohalt sõnavõtmisest olen hoidunud, kuid siinkohal soovitaks vast küll natuke suurem pilt ette manada, kui egoistlik soov omandada enda pisikesse maailma kolm uut platit.
Kunagi olen just vastupidiselt eelkõnelejale Mulla tänaval lolli näoga pool tundi enda järjekorda oodanud...
Miks? Mõtlesin ka selle tookord kohapeal välja. Kuna sel hetkel ei tundnud mind keegi, siis olingi ma eikeegi. Ja kuna juhtumisi olid samal ajal kaupluses inimesed, kes olid seal juba keegid, siis loomulikult teenindati neid kõigepealt. Pikalt ja viisakalt.
Äri on äri. Suhted on suhted. Kokkulepped on kokkulepped.
Võib-olla oligi eelnevalt kokku lepitud pikemad konsultatsioonid ? Võib-olla oligi suurem tellimus ?
Samas kui sa ikka ise inimene oled ja teisi inimestena suudad näha, ehk siis nähakse ka sind ?
Igatahes soovin jõudu Kalakesele ja teistele poodidele edaspidiseks. Et oleks tahtmist ka edaspidi meie pisikesel turul tegutseda ja siia huvitavaid tooteid/isendeid tuua.
Ja et oleks õnne suuremate kaotusteta palav suveperiood üle elada.
Jutt kisub pikaks. Mõte vast tuli enam-vähem välja.
Kui on soovi, siis jätkan teemat edaspidi.
Ahjaa. Niipalju veel, et kui näete akvaariumides surnud kalu, siis palun teavitage sellest müüjaid. Olenevalt kuuseisust ja muudest seisudest võib mõni neist vahest midagi iniseda, kuid tegelikkuses on sellest siiski enam kasu kui takkajärgi ja mujal targutamisest...
Edu