foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 136 postitust ]  Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 01, 2006 11:28 
Akvarist

Linnas aeda välja pakkuda pole, aga on suvila umbes 9 km Tartu piirist üsna Emajõe lähedal, ühistrasport kahjuks lähedale ei käi, aga see-eest ei ole koht 'rahvarohke''. Mingit korraldamist jms ma enda kaela nüüd küll võtta ei tahaks aga kui tartu rahvas tahab kokku saada siis nädalalõpu saab seal suvitada küll - sääski sööta, kala püüda ja konnakontserti kuulata :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Juul 02, 2006 11:27 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
hetkel siis tartlastel valida kahe koha vahel. kas pakub keegi veel mingi variandi või teeme nende kahe vahel valiku?
minu jaoks pole koht ja aeg kuigi oluline, kuna liigun autoga aga teiste kommentaarid selles osas on teretulnud.
korraldamise kohapealt pakun välja variandi, et mingit otsest korraldamist ei olegi. toimumiskoha omanik võtab enda kanda ühekordsete nõude ja grillsöe ostmise ja hiljem jagame arve sõbralikult kohaletulnud inimeste arvule vastavalt ära. oma söögi-joogipoolise võtab igaüks ise kaasa ja seda saab ju samuti sõbralikult teistega jagada.

poolt- ja vastuväited oodatud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 04, 2006 06:27 
Akvarist

Ei tea kas siis sel suvel saab sellest kokkutulemisest asja või ei ole huvi, kus iganes see ka toimuks?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 05, 2006 12:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nuh, teeme siis ära selle kokkutuleku!
Tallinlastele kasvõi mu vanaema aias. On tänu põuale häbiväärses korras ja grilli peate ise kaasa võtma aga hädapärast ajab asja ära.
Seda muidugi juhul kui vanaema nõus on :roll: ...

Üles
PostitusPostitatud: Pühapäev Sept 03, 2006 09:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ja ongi jälle suvi läbi ning kokkutulekust ei midagi. Mina selline poolvana inimene olen jälginud siin seda arutelu ja teinud järelduse, et ei sellest kokkutulekust asja saa. Selleks on akvaarimi pidajad liiga mugavad, et kokku tulek teoks saaks. Põnev on ikkagi jälgida, kes on sellest 2000 liikmest(niipalju on meid nimekirjas) kõige aktiivsem, et viib selle plaanitud kokkutuleku ellu. Edu ja jõudu noored kaashuvilised. :D :P :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 02, 2007 04:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Uus suvi tulemas :D

Tsiteeri:
Ja ongi jälle suvi läbi ning kokkutulekust ei midagi. Mina selline poolvana inimene olen jälginud siin seda arutelu ja teinud järelduse, et ei sellest kokkutulekust asja saa. Selleks on akvaarimi pidajad liiga mugavad, et kokku tulek teoks saaks. Põnev on ikkagi jälgida, kes on sellest 2000 liikmest(niipalju on meid nimekirjas) kõige aktiivsem, et viib selle plaanitud kokkutuleku ellu. Edu ja jõudu noored kaashuvilised.

Ja mina arvan, et sellest ei tule asja seetõttu, et enamika akvariste end näidata kardavad ja eelistavad anonüümseks jääda.

:P Kui hoopis mingi avalik laat (reklaamid ja puha)? Akvafännid saavad Üleliigset faunat-floorat müüa, akvateemalise kirjanduse odavmüük, levitada võhikutele nt "kala mullis põle akvaarium" , "Kala-elusloom või mänguasi?" propagandat jne

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 02, 2007 06:48 
Akvarist
Kasutaja avatar

Helsingi akvaristikaselts korraldab 24 märtsil enda iga-aastase suuroksjoni.

Üritus toimub Espoos, lähemat infi leiab siit - http://www.has.fi/huutokauppa.html
Kindlasti läheb müüki nii mõndagi rariteetset :) Ise kahjuks kohale ei jõua.

R.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 02, 2007 09:39 
Akvarist
Kasutaja avatar

See laada moodi mõte oleks hea rahva kokku peibutamiseks küll ja seal saaks kohe ka jutuotsale, sest oleks konkreetseid vidinaid mida (õlle) kõrvale vaadata ja juttu jätkuks kauemaks. ...
Kõik võtaks oma kala pildid kaasa :) (noh laste pilte ja kantakse ikka kaasas) ja siis vahetaks kalu ja tarbeid. Küll siis hiljem ka need peomoodi üritused tekkima hakkaks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 02, 2007 11:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Elektroonikute kokkutulekul, millest idee tekkiski, oli toeks üks elektroonikapood. Nad võimaldasid tegutsemispinna ja ka auhinnad. Reklaami oli väga mõistlikult (vähe) ja üldiselt läks asjaks. Äkki saaks ka siin teha koostööd mõne akvapoega? Võib-olla oleks mõni selline nõus ka oma tooteid tutvustama? Näiteks tehnika poolt. Kui inimesi rohkem, peaks ka müük edenema (nagu laat).
Ja mida võiks asjast arvata loomaaed?
Vahest peaks sellised paigad läbi helistama ja suhtumist uurima?
Mida arvate?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 02, 2007 11:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mõtlesin kah, et paari akvapoodi reklaam üles ja siis need kauplused saaksid ka laadale oma leti üles panna...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 03, 2007 11:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kaalikas kirjutas:
Mõtlesin kah, et paari akvapoodi reklaam üles ja siis need kauplused saaksid ka laadale oma leti üles panna...

Mille reklaam? Millisest laadast jutt?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 04, 2007 12:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Mille reklaam? Millisest laadast jutt?

Nagu eestpoolt lugeda, oli minu ideeks oli avalik laadamoodi asi

Selles mõttes, et ilmuks ka foorumivälist rahvast kuna foorumiomad on liiga häbelikud, et oma nägu näidata.
Üldiselt teavitaks inimesi sellise foorumi olmasolust lootuses, et peale foorumi leidmist lõpetavad nad kalade pisikestes purkides pidamise!!! :evil:

Lihsalt mõtted - ei pea kõike tõsiselt võtma. Eks mõelge siis midagi paremat välja kui see ei meeldi :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 04, 2007 04:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

Akvaristide suvepäevad!
ja et sa ikka kindlasti akvarist oled,pead kala kaasa võtma! :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mai 05, 2007 09:01 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere!

ma tulin vaatama ka mis teema see on. Minu poolest on see väga huvitav mõte Felch.Aga kõik oleneb sellest kus see peaks toimuma.
muidu kui oleks kuskil Tallinnas siis oleks isegi minul sinna asja.
Aga minugi poolest hea idee. :P

Üles
 Teema pealkiri: hea idee
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 30, 2007 06:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
TERE 0len siin päris uus ja see mõte on endalgi peast läbi lipsanud.Kas peaks kohe suur üritus olma,ei pea ju,mõelge pea 3000 liiget.Felchil mõte suurepärane aga kas keegi on midagi üritanud korraldada.Isetuleks kindlasti kohale. :D

Üles
 [ 136 postitust ]  Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver