Mulle on see pood jätnud ausalt öeldes päris vastuolulise mulje. Esiteks- seal on mitu müüjat, kelle suhtumine klientidesse erineb kardinaalselt. Ühelt poolt olen saanud igakülgset abi ja sõbralikku teenindust, teiselt poolt on aga poest lahkudes olnud tõesti tahtmine vabandada,et ma julgesin oma soovidega kedagi tülitada ning müüja äärmiselt väärtuslikku aega raisata.
Akvade koha pealt pean kahjuks ühtima seisukohaga, et erilise atraktiivsusega nad tõesti silma ei paista. Samuti tundub, et kalade tervis pole seal üldjuhul kiita, kuna suur osa akvasid on suht tihti ravi all ning pimedad just seetõttu, et need kalad ei ole sel hetkel müügikõlbulikud. Samamoodi on pimedad veel garantiinis olevad akvad (vähemalt nii mulle ükskord öeldi).Võib-olla on viga kalade tarnijas ning sissetoodavad kalad on juba eelnevalt nõrga tervisega ning kipuvad haigestuma? Või siis erinevad vee parameetrid nii tublisti, et kaladel tekivad äärmuslikud kohanemisraskused ja stress, mis viib haigestumiseni? Igatahes loodan, et asi seal paraneb ja ilusad terved uimelised taas peatselt meie kõigi silmi rõõmustavad! Omalt poolt kiidaksin samuti Tartu mnt. poodi-seal tehakse tööd tõesti äärmiselt professionaalselt ja südamega.