Täna sai siis asi täpselt 6 kuuseks.
Mis on siis vahepeal juhtunud?
Pruunvetikas oli hirmus pikalt sees ning lõpuks otsustasin proovida Matteni lemmikut ja hirmsasti kiidetud JBL Clearmec Plusi. Ja tõesti - vetika kasv jäi ruttu kinni ja varsti ka kadus. Kõik oli ilus.
Kuid asjal oli pikemas perspektiivis hoopiski negatiivsem mõju. Koos vetika kasvu peatamisega jäi seisma ka taimede kasv. Ja siis läks asi pahaks. Nimelt tuli väga järsku sisse pruun habevetikas (kui see on selle nimi). Nüüd olen ta levikule piduri peale saanud - seda toidu piiramisega ning parajapikkusega valgusega. Nädalavahetusel tuleb ette võtta mehhaaniline vetikatõrja ja siis vaadata, kuidas asi edasi läheb.
Ehk siis mina ei lükkaks vetika korral nii suure hurraaga JBL Clearmec Plusi sisse ja prooviks enne ka muid vahendeid. Aga eks iga juhtum ole ainulaadne...
Aga taustast- nagu näha on kõik kaunis. Asi püsib kenana koos ja on tegelikult ikkagi ilusam kui reaalsuses. Nimelt on ta reaalselt ka ruumilisem kuid oma juustu tigikaga ma ei suuda teha head pilti
Aga kuna asi on juba pool aastat väga tublina koos püsinud, siis ma julgen kõigil proovida ja teha ise seesugune taust;)