foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 211 postitust ]  Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 04:38 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
ja veel nii Carol Sina kui ka Fikon ja Tiff- miks te ise mingit särgi varianti välja pakkunud ei ole?

Ma ei ole selle pärast välja pakkunud, et tegelikult ei tea ma trükkimise tehnoloogiat O:)
- kas see on nagu foto - et kõik värvid või peaks see monogaamse poolne olema
- siis ma ei tea seda, kas see trükimasin trükib ainult neljakandilist pilti, või teeb keerulisema kujuga ka
- siis ma tõesti ei tea mis värvi see särk tuleb ja halli ma ei taha
- siis ma ei tea kas see pildiosa venib särgiga kaasa või ei veni

aga kui ma seda kõike teaksin, siis pakuks kohe oma variandi O:)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 05:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Kus näed viga laita, seal tule ja laida ... ;) Ehk kritiseerida on ikka lihtsam kui ise teha.
Aga tehnoloogiast ei tea me tõesti midagi. Ehk TaivY räägib lähemalt, millist kavandit on üldse reaalne teostada. Äkki udupeened fotod ei tule välja?

Ma arvan, et peab tõesti hääletamise tegema. Siis on enamuse tahe ja selle vastu ei saa midagi öelda.
Ootame veel paar päeva, noh nt. kolmapäevani ja siis teeme laekunud kavandite kohta hääletuse.

Seniks edu kujundamisel!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 06:00 
Akvarist

Aga ma ju pakkusin välja enda meelest sobiliku varjandi :wink: ,Tommikese pakutav varjant.Piisavalt tagasihoidlik kuid samas annab see särk edasi kogu vajamineva informatsiooni ja mis peamine,sobilik nii lastele,naistele kui ka meestele.Kui särgil ilutseb suur kollane tigu või kala siis ,teiste eest ei oska vastata kuid minu mees küll sellise särgiga tänavale ei läheks ja kodus hoovis on särgil olev info kasutu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 07:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Minu meelest on kõik seni pakutud variandid väga head. Aga samas on ka kõigi kohta öeldud et need ei kõlba kuhugi...
Seega teeme hääletuse.
Rahva hääl on Jumala hääl. Isegi Louis 14. nõustus sellega.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 07:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

Fikon kirjutas:
Tsiteeri:
ja veel nii Carol Sina kui ka Fikon ja Tiff- miks te ise mingit särgi varianti välja pakkunud ei ole?

Ma ei ole selle pärast välja pakkunud, et tegelikult ei tea ma trükkimise tehnoloogiat O:)
- kas see on nagu foto - et kõik värvid või peaks see monogaamse poolne olema
- siis ma ei tea seda, kas see trükimasin trükib ainult neljakandilist pilti, või teeb keerulisema kujuga ka
- siis ma tõesti ei tea mis värvi see särk tuleb ja halli ma ei taha
- siis ma ei tea kas see pildiosa venib särgiga kaasa või ei veni

aga kui ma seda kõike teaksin, siis pakuks kohe oma variandi O:)

Felch kirjutas:
Värvist. Kuna mulle miskipärast meeldis Tipi särgi värv, siis pakkusin seda. See on seoke tumedam punakas-violetne toon. Näide lehel www.ttu.ee .

Trükitehnoloogiast ei tea ka mina midagi.

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 07:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

Carol kirjutas:
Aga ma ju pakkusin välja enda meelest sobiliku varjandi :wink: ,Tommikese pakutav varjant.Piisavalt tagasihoidlik kuid samas annab see särk edasi kogu vajamineva informatsiooni ja mis peamine,sobilik nii lastele,naistele kui ka meestele.Kui särgil ilutseb suur kollane tigu või kala siis ,teiste eest ei oska vastata kuid minu mees küll sellise särgiga tänavale ei läheks ja kodus hoovis on särgil olev info kasutu.

:idea: osad särgid on tellitud V kaelusega. Palusin ju, et tommike teeks särgikavandi ka sellele. Seda ei ole veel näinud.

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 08:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

selline ei meeldi teile? /404.html

musta peal selline? /404.html

Viimati muutis casanova, Laupäev Sept 06, 2008 08:04, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 08:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Fikon kirjutas:
Mina ei taha ka mingit suvalist fotot särgile.
Ka ei meeldi mulle see visiitkaarti kujunduse kala - uimedeta hai ja kogre ristsugutis.
Kui sellest kollasest kalast asja ei saa (ma võin proovida seda veel modida), siis minu meelest võiks särgi peal olla ainult kiri.
Sponsorite logod on ka paremad kui mingi läbufoto e. suvalaks.

Särgivärvus võiks olla ikka mingi lõbusam. Või valge.
Kujutage ette ruumi, kus kõik inimesed on hallides särkides, lisaks on ka veel vihmane päev.

Jaa just: igaüks teeb endale oma särgikujundise just oma akvaariumiasukatest :!:

Sponsorid :?: :?: :?:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 08:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

oi casanoval on ka päris lahe varjant :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 08:36 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 12
Veidi selgituseks:
Minu pakutud särgi kujundused lähtusid erinevatest foorumirahva ettepanekutest, mitte minu isiklikust maitsest ega tungivast soovist oma pilti särgile saada.
Sestap ei solvu ma ka mõnedele pieteeditundeta väljaütlemistele.

Üks pakutud variant oli fotoga seljal, teine foorumikalaga ees ja kolmas liikmekaardipildiga ees (kala on Ilontsi lalius ja pole sugugi tõbine hübriid).
Tegelikult ei keela ju keegi endale sobivat särgikujundust teha ja seda kasvõi iga päev kanda, aga kokkutuleku särk peaks ikka olema kõigil ühesugune.
Ja kui see on ikka kokkutuleku särk, siis peaks kujundus sisaldama nii viidet kokkutulekule ja ka akvaristikale.
Materdav suhtumine teiste valikutesse on lihtsalt empaatia puudumine.
Jääme ikka viisakaks, käitume sõbralikult ja üksteisest lugupidavalt.

Ehk siis, kõigile vastu tulles, peaks särk olema selline :D : valge, hall ja erksavärviline ning fotoga seljal, mis poleks foto vaid tekst!

PS minule endale meeldivad Ocean’i eespool pakutud link (http://www.cafepress.com/cichlidforum/440555), Tommikese särgikujundus vihjega kokkutulekule ning enda variantidest teine (foorumikalaga)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 08:41 
Akvarist

Oleneb sellest et kui suur see Tommikese särgi pilt tuleb kuid joonisel pilti vaadates tundub et sobib nii U kui V kaelus,pilt jääks ju vasakule poole ja erinevad kaeluse varjandid ei ole probleemiks.See on minu arvamus muidugi.Aga mulle hakkab see iga korraga järjest rohkem meeldima :wink: .

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 08:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui tähtis on see milline särk tuleb? ??Kui tähtis on see et Meie saame kokku :?:
Meid kõikki ühendab ühine huvi Akvaristika vastu.Loomulikut nii palju kui on inimesi,niipalju on ka maitseid.
Mina isiklikult sooviksin küll Kokkutuleku särkki ja kui läheb hääletuseks ning valitakse selline logo mis mulle ei meeldi siis austan ma teiste valikuid ja ikkagi ostan Kokkutuleku särgid.

Minu arust küll taevas alla ei kuku kui ma ei saa sellise logoga särkki mida ma kõige rohkem soovisin.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 09:06 
Akvarist

Õige jutt ja oleks aeg hääletus üles panna ja otsus teha.Kui nii jätkub siis tuleks logol aasta number ümber muuta :roll: .

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 09:13 
Moderator
Kasutaja avatar

ALLARR kirjutas:
Kui tähtis on see milline särk tuleb? ??Kui tähtis on see et Meie saame kokku :?: ...

Just! 10 punkti!

Carol kirjutas:
ja oleks aeg hääletus üles panna ja otsus teha...

Äkki ootaks veel natuke? Casanova pakkus just veel ühe laheda variandi. Ehk tuleb veel mõni.

Muide, kas nimekaartide kavandi hääletame ka läbi või kuidas? Meenutan, et seni on minu teada Sanette tehtu ja noh, ehk eelmise aasta oma ka.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 09:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

casanova kirjutas:
selline ei meeldi teile? /404.html

väga lahe variant!!!
selle kasuks võiks kohe otsustada jah :wink:

Üles
 [ 211 postitust ]  Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]