foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 211 postitust ]  Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 10:24 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Kongo kirjutas:
Annaks ühe idee kujundale seljapildi osas.

kui tsärk oli tulemas ühe A4 suuruse logoga, kas siis üldse saab mingit seljapilti teha?

Tsiteeri:
Kasutan siin albumite valikust ühte pilti näidisena (vabandan, luba ei küsinud :) ) /404.html.

no andke andeks, aga kala tollel pildil on ilmselt värskelt ostetud vms - vigase seljauimega alatoitunud noor kala.
töödelda poleks siin midagi.

mina isiklikult loobun tsärgist kui sellel kujunduse-logo asemel kasutatakse fotot.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 10:29 
Akvarist

Igalyhel on oma maitse ja siia vaidlema me võikski jääda. Aga kas siis 2 erineva kujundusega särki ei saa teha ? :roll: Paljudele meeldib teo pilt, paljudele teistele miski logo. Saaks ju rääkida inimesega, kes särke teeb, et meil siin suur lasteaed ja kakeldakse nagu vanasti lapsed liivakastis. Seega kas pole mõeldav, et see aasta 2 erinevad särgid tulevad ?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 10:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Oodakem ära nüüd see uus särgikujundus. Sellega läheb Sanettel ikka aega ka ju.
Loomulikult on inimeste maitsed erinevad ja ega särk ei ole kohustuslik asi osta ju :) Kes soovib, see ostab :) Uue särgi kujunduses on kasutatud nii tommikese kui ka Sanette kujundust. (kirik keset küla) Aga oodakem see enne ära.

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 10:43 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Mina ei taha ka mingit suvalist fotot särgile.
Ka ei meeldi mulle see visiitkaarti kujunduse kala - uimedeta hai ja kogre ristsugutis.
Kui sellest kollasest kalast asja ei saa (ma võin proovida seda veel modida), siis minu meelest võiks särgi peal olla ainult kiri.
Sponsorite logod on ka paremad kui mingi läbufoto e. suvalaks.

Särgivärvus võiks olla ikka mingi lõbusam. Või valge.
Kujutage ette ruumi, kus kõik inimesed on hallides särkides, lisaks on ka veel vihmane päev.

Jaa just: igaüks teeb endale oma särgikujundise just oma akvaariumiasukatest :!:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 11:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

aga tegelikult miks ei võiks teha siis küsitluse formaadis selle särkide otsustamise. nii oleks ju lihtsam. see milline kujundus kõige rohkem hääli saab see ka jääb. nii on ma arvan kõik nõus? muidu võibki tõesti lasteaialaste kombel vaidlema jääda kes millist liivavormi tahab :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 11:53 
Administraator
Kasutaja avatar

Natuke rohkm professionaalsust!
Need ajad, kus kodulehe tegi raamatupidaja 12 aastane poeg ja särgi peale pandi endale subjektiivsete emotsioonidega seotud lärakas, on möödas.

Ei ole mõtet isegi keerutada, ega seda ääri-veeri öelda.
Sellisest pilpa peal kandmisest ja puuduva maitsetaju pieteeditundest mittehindamisest sünnib ainult halba.
Sünnib selline halb, et kui siis taoline seltskond reaalse eluga päriselt kokku puutub ja on tekkinud väärastunud illusioon võimekusest, siis on laks valus...

Tüüpiline näide on rate.ee, kus igasugu inimesed ja kinnised seltskonnad kiidavad enda ja teiste olematut ilu, mõistust ja kurat-teab-mida veel.

Ehk siis, jah, rohkem objektiivset enesekriitikat!
Mõni juba sünnib kujundajaks, enamik mitte.
Seda on võimalik ka õppida ja läbi kogemuste omandada!

Maitse üle kindlasti vaieldakse, kuid see maitse peab olema siiski mingisuguse lati ületanud!

Ja kordan veelkord, kui lepitakse kokku, et lõpptootena valmib eestlaslikult lõbus hall särk mingi veidra loosungi ja juhusliku pildiga, siis palun käesoleva veebilehe seotus sellega igati välistada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 01:00 
Moderator
Kasutaja avatar

Eile jõudsime arvamusele, et särgi kujundus võiks olla järgnev:
- seljal toosama lõbus teo pilt. Ümmarguseks tehtud, ääred hägustatud.
Kaares ümber kirjad: üleval II akvaariumihuviliste kokkutulek ning all www.akvarist.ee
Ilonts pakkus välja alternatiivi tekstile: "kohtume akvaristis" (1 sõna üleval ja teine all).
- esiküljel väiksem kala logo ja all kiri akvarist.ee Võib-olla saaks teha ka joone kirja alla või peale.
Värvist. Kuna mulle miskipärast meeldis Tipi särgi värv, siis pakkusin seda. See on seoke tumedam punakas-violetne toon. Näide lehel www.ttu.ee .

Aga praegust lugedes tekib kahtlus, kas me üldse jõuame särgini...
Või mida teised arvavad?

PS. Ah jaa, tollest nimekaardist ka. Tekkis mõte et ta võiks olla pangakaardi taoline plastkaart. Kujundus nagu Sanette välja pakkus. Eriti tolle vahva "reageerib ka nimele..." tekstiga. See on tore ja lõbus, ei teki mingi hirmametliku unise ja igava konverentsi tunnet.
Muud kirjad teeme maakeelseks.
Kui plastik osutub üle mõistuse kalliks, trükiks sama asja lihtalt paberile sellises formaadis mis mahub suvalise nimekaardi hoidja vahele (plastkaarti on kehv rinda riputada küll).

Et siis ... mida teeme või kas teeme üldse?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 01:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Tegelikult on asi lihtne. Nii suure hulga inimeste puhul saavutada olukorda kus absoluutselt kõik oleksid rahul pole tõenäoliselt võimalik. Võime siin teha hääletusi, arutada, vaielda jms. lõpmatuseni - otsustamisega on aga kiire. Niisiis, Felch ja Sanette panevad kokku kavandi. Tegemist on kokkutuleku särgiga, mitte foorumi särgiga - kui foorumi aadressi sinna peale kirjutamine peaks tekitama probleeme siis saab ka selleta hakkama. Kui lõplik kavand on paigas siis käime selle siin välja ning igaühel on võimalus piiratud aja jooksul otsustada - võta või jäta. Kui soovijaid pole piisavalt, jääb särk lihtsalt ära ja kogu lugu.
Mis puudutab foorumi särki siis sellele me ei pretendeeri - las seda siis teevad oma ala professionaalid kõrgemal kunstilisel tasemel.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 01:59 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

eks see kisub täiega vabadussambaks jah 8)

aga hääletada ju võiks ikka mingite variantide vahel

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 02:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Fikon kirjutas:
eks see kisub täiega vabadussambaks jah 8)

Eiei, ikka vabadussõja võidusammas pidi tehtama ju :D

Aga muidu jah, mul tekkis ka täpselt sama mõte juba mitu päeva tagasi seda teemat jälgides.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 02:50 
Administraator
Kasutaja avatar

Akvaristika pidi selline rahustav hobi olema 8)
Aga kas kohe nii rahustav, et lisaks ilmale veel halli särki vaja on...usutavasti mitte. Loodetavasti tuleb särk siiski värviline.

Rein - kui sa nüüd selles teemas tiba ringi sõelud, siis on siitsamast ju võtta heal tasemel lihtsad kavandid. Less is more!
Kuna meie seltskond on piisavalt suur ka aktiivsete liikmete osas, siis küllap siin on ka selle alaga kokkupuutunud inimesi. Nagu näha.

Igatahes - ma väga loodan, et särk tuleb ja saab piisavalt maitsekas, et seda selga võiks panna.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 03:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Tiff kirjutas:
Aga kas kohe nii rahustav, et lisaks ilmale veel halli särki vaja on...usutavasti mitte. Loodetavasti tuleb särk siiski värviline.

Tegelikult polnud jutt siiski mitte hallist, vaid punakas-violetsest toonist.
Tiff kirjutas:
Rein - kui sa nüüd selles teemas tiba ringi sõelud, siis on siitsamast ju võtta heal tasemel lihtsad kavandid.

Tõtt öelda ma varem ei süvenenud sellesse teemasse ning sestap hoidusin oma arvamuse avaldamisest. Vaatasin siis teemas ringi - jah, mulle oleks tegelikult meeldinud Tommikese variant. Kuid enamuse soov olnud minu teada selline nagu Felch välja pakkus, ma ei arva et oleksin selles suhtes rohkem ütleja - seda enam et ka organisaatorite leeris olen ma ilmselt ainus sedasorti arvamusega, eks seegi näitab midagi. Sestap on minu poolest Felchil vaba voli pakkuda välja lõplik variant ning ma ei vaidlusta seda vaid tellin endale särgi, milline ta ka ei tuleks. Seda enam et erinevalt minust Felch on vist varemgi osalenud kokkutulekute särgi kujundamises.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 03:56 
Akvarist

Jälgin teemat huviga et siis langetada otsus kas võtta särk või mitte.Selles osas jagan Reinu arvamust et Tommikese pakutud varjant on nagu kõige meelepärasem :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 04:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tiff kirjutas:
Akvaristika pidi selline rahustav hobi olema 8)

Rein - kui sa nüüd selles teemas tiba ringi sõelud, siis on siitsamast ju võtta heal tasemel lihtsad kavandid. Less is more!
Kuna meie seltskond on piisavalt suur ka aktiivsete liikmete osas, siis küllap siin on ka selle alaga kokkupuutunud inimesi. Nagu näha.

Igatahes - ma väga loodan, et särk tuleb ja saab piisavalt maitsekas, et seda selga võiks panna.

Tiff, kas Sa kohe üldse ei lugenud mu postitust?
Tsiteeri:
Postitatud: Reede Sept. 05, 2008 9:32 am
Oodakem ära nüüd see uus särgikujundus. Sellega läheb Sanettel ikka aega ka ju.
Loomulikult on inimeste maitsed erinevad ja ega särk ei ole kohustuslik asi osta ju :) Kes soovib, see ostab :) Uue särgi kujunduses on kasutatud nii tommikese kui ka Sanette kujundust. (kirik keset küla) Aga oodakem see enne ära.

Hallist värvist nii palju, et see oli esialgne mõte. Sest valget ei tahtnud paljud (määrdub ruttu)

ja veel nii Carol Sina kui ka Fikon ja Tiff- miks te ise mingit särgi varianti välja pakkunud ei ole?

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 05, 2008 04:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

Felch kirjutas:

endiselt pooldan seda varianti.

tommike kirjutas:
mina mõtlesin midagi sellist särgile :
Pilt

ka need on ok!

Palun tehke hääletus vähemalt 2 kavandi vahel, näiteks üks teoga ja teine ilma...

Viimati muutis uustydruk, Reede Sept 05, 2008 04:39, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 [ 211 postitust ]  Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver