Isiklik kogemus näitab veel seda, et ravimeid ei ole alatihti saada.
Või peab nende saamiseks pool Eestit läbi kappama või lootma mõnele kaasakvaristile, kel ehk eelimisest ravikuurist vajaminevat rohtu järel on.
Maaletoojate TÕLGE!!! on alla igasugu arvestust. Kes ise võõrkeeli ei valda, see ei saa kohati üldse aru, mistarvis mingi toode mõeldud on.
(seda on ka Maria öelnud, et ravimite doseerimisel lugeda originaalteksti )
(ise isiklikult olin hädas veetesti tegemisega. )
Ja veel- akvapoes ei peaks olema pime vaid pigem valge.
(kalakeses on pime, mulla tänava poes on pime ja veel ühes keldrikorrusel asuvas poes on pime nagu muti augus) kalade nägemiseks peab ennast pressima müügilolevate tootenäidiste ja akvaariumide vahele. Alumised akvad on nii madalal, et ainult käpuli olles võid näha, millised asukad seal on.
(ma ei vingu- lihtsalt vastan küsimustele
Kui oleks suur ja rikas ja kui teeks ise akvapoe, siis neid asju jälgiksin. Tegelikult on veel üks asi- lasteparkla võiks olla suures zoopoes (vbl Tartus on ma ei ole käinud) aga mina tunnen küll vahel, et tunduvalt ohutum oleks liigelda kui laps kasvõi joonistaks või Legotaks selmet siiberdaks kallite ja õrnade klaaskastide vahel. Jah-lapsi peab suutma jälgida ja neid tuleb korrale kutsuda jne, jne. Ja hästi kasvatatud lapsed ei sehmerdagi poes ringi
kuid laps on laps ja ta tüdineb päris kiiresti ära eriti pisikesed. Kuid praegu on küll nii, et isegi peab vaatama kui ennast poes ümber keerad, et kogemata midagi maha ei kukuks. Kaupa on palju aga ruumi on vähe)
EDIT: Lauteri tänava pood on hetkel ainus, minu kogemuste põhjal, kus võib tõesti ohutult liigelda ja kus lastel on ka tegevust /sealsed müüjad on varmad lastele seletama, mida mingi loom teeb või kuidas sööb vms/