Uue poe lisandumine muidugi tooks vaheldust ja oleks teretulnud.
Paraku näen sellisel ettevõtmisel mitmeid karisid, enamus johtuvad samast põhjusest - siinne suhteliselt pisike ostjaskond ning sellest tingitud pisike käive.
Minu arusaamist mööda internetimüügi puhul enamasti üritatakse laoseisu hoida minimaalsena, paraku kahtlen et pisikese käibe korral saaks kaupa niipalju odavamalt kätte et oleks võimalik konkureerida suurte internetipoodidega. Kui aga hind on sama kuid kauba kättesaamine võtab rohkem aega kui kusagilt suurest internetipoest otse tellides siis tekib mul küsimus miks ma peaks tellima siinsest internetipoest - kas pelgalt patriotismist?
Kui teha traditsiooniline kauplus siis kõikvõimalike varuosade letis hoidmine teeks küll akvaristid õnnelikuks kuid tähendaks ühtlasi suurt hulka seisvat raha - üldjuhul varuosi läheb vaja harva. Kõikvõimaliku tehnika letishoidmine tähendab üldse et alla tuleb panna päris kopsakas summa raha. Kui hoida tõsist kala- ja taimevalikut siis lisanduvad veel püsikulud hooldamisele (inimeste palgad), elektrile jms. pluss riskid (ntx tuleb suur voolukatkestus või jama veevärgis ja kalad annavad otsad). Veelpüsimiseks oleks vaja päris korralikku käivet, rahaline pool peab ikka üsna selge olema kui ei taha suure miinusega lõpetada. Võib-olla on see tõesti ka võimalik ja olen lihtsalt pessimist. Kui mul oleks elu igapidi kindlustatud ja palju vaba raha siis prooviks ehk isegi, kahjuks on asi sellest kaugel.
Kuid vaatamata mõningasele skeptitsismile hoian muidugi pöialt et asi teoks saaks.