foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 26 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 04, 2008 11:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

No nii Nüüd on minulgi oma meelest naljakas lugu lahti. Siin mõni aeg tagasi uurisin, kuidas saada õunakad kookoneid tegema, kuna need aastad, mis mul on akva olnud, pole teod kordagi suvatsenud sellise asjaga tegeleda. Alati olen jälle palunud väikeseid järeltulijaid teiste käest, kui ühed juba vanaks saanud ja minu akvast lahkunud.No talitasin siis nii, nagu õpetati, aga peale ühe kookoni(sellest ei tulnud välja kedagi) ei saanud ka siis kedagi. Lohutasin ennast, et eks ma siis pean jälle paluma varsti kellegi käest.No siis kui kõik juba on väljapool akvat.
Ja nüüd on siis nii, et ühel ööl järsku oli ilmunud kolm kookonit korraga akva seina peale. Ja nüüd tuleb igal öösel üks juurde. Üks tigu oli hommiku peale jäänud oma tegutsemisega ja ma sain isegi jälgida munade tulemist teo seest.Aga nüüd hakkab juba huvitama, palju nad neid kookoneid teevad, sest ma pole ühtegi ära korjanud ja praeguseks on neid juba 8. :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 05, 2008 10:02 
Akvarist
Kasutaja avatar

Lugu Seoses 2 vähiga.
päev tagasi sai kasti puhastatud ning selle käigus eemaltasin ka kaane aukude eest teibi.
õhtul hilja siis tuli meelde ning paigaldasin ajutise kile teibi.
hommikul tundud kõik ok olevat ning põrutasin minema.
kella 15 00 aegas naine helistab et tuli koju ja vaatab kalu ning vähk jalutab tema juurde. käskisin siis kohe vette pista teine...
1h jõudes ise koju teatab naine et teist vähki tema ei näinud kastis ja pole ka toast leidnud.
hetki hiljem jalutab ka teine vastu mulle kolmandast toast, ise kange ja ära kuivanud :shock: panin siis temagi vette mullitas mis ta mullitas aga elama jäi.
Ajaliselt ei oska öelda kaua nad väljas olid aga üks läbis oma 5-6m kõnnaku.
õnneks on kõik elusad 8)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 11, 2008 08:02 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ostsin täna omale 2 SAE-d. Kuna ise töötan õhtuses vahetuses, sai nad lõuna paiku akvasse lastud ja ise põrutasin tööle. Õhtul naine helistas ja kukkus sõimama, miks ma valetasin, et me merekalu võtta ei saa, kuna meil magevee akva aga ise ostad räimed akvasse.
Alul ei saanud nagu pihta, et mis räimed aga kui naine oli seletanud siis pidin küll naerust püksi laskma. No mis teha, kui need SAE-d on räime moodi. :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 11, 2008 08:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Akvaariumi kaas oli lahti ja kass tuli hooga , et sinna peale tudusse hüpata. Selle asemes hüppas aga vette. Käpad said natsa märjaks aga õnneks jõudsin ta kinni püüda ! :lol:

160 l - Algus , 01.08.08 , ancistrus 17.07.08 , 2 Molly't , õunatigu 19.07.08 R.I.P , 2 õunatigu 30.07.08 , 4 mõõksaba , 3 Molly't , ancistrus ja Vikerkala 01.08.08, mõõksaba maimud

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 29, 2008 03:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

minul juhtus selline lugu, et oli ka lisaks mingi 3 liitrit mull, seal oli kaks või kolm pisikest gupit, hakkasin kõrvalt kapi otsast miskit võtma ja seal oli mingisugune pudel, mis kukkus loomulikult sellele peale. ehmatus oli suur, selle kapi all, kus mull oli, olid raamatud. kõik märjad. Õnnex kalad jäid kõik selle katkise osa sisse, sain nad päästetud.

teine lugu juhtus suure akvaariumiga. see oli mingi aja, paar aastat tagasi, meil kapi otsas. ema ladus sinna mingeid suuri kive põhja, aga selle kapi alus oli kumer, ja võite arvata mis juhtus. ärkan hommikul ülesse, kuulen kõrval toas selline solin käib:d kalad said seekord ka päästetud, aga uputus oli küll suur, 80 liitrit on päris palju ikka.

väljahüppajaid on ka päris palju olnud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Sept 18, 2008 03:38 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Naljakas lugu ei ole, aga huvitav küll:
Kuna vetikatega probleem, siis võtsin ette suurema akvapuhastuse: seinad puhtaks, 30% veest välja, taimed välja, kivid välja - pessu - tagasi jne. . Olin suuresti ja hoogsal ametis kui mees äkki arvutilaua tagant hõikab: Ants on kuival! Ja oh õudust, alles siis märkasin pilgu heita Ancistrusè lemmikpeidukohta - tagatausta-akvaariuminurga ja termomeetri vahelisse prakku - vaeseke kükitas seal, veepiirist oma 20cm kõrgemal. (Arvutilaua tagant oli imehsti näha tema kollane klaasi vastu pressitud selg.) Ja seda pidi ta juba vähemalt 1/2 tundi olema! No siis hakkas meil kiire: tassisime vett nagu tulekahjule. Aga näe imet, kui valmis saime ja ma termomeetrit seal nuras kohendasin, liigutas Ants ennest kenasti ja on siiani täie tervise juures!
Ime, kuidas ta ellu jäi!

Üles
 Teema pealkiri: "Gurmaanid"
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 09, 2008 03:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Üks akvarist jutustas suure õhinaga oma toredatest suurtest kaladest, kellede nimeks öeldi gurmaanid. Vaatasin küll suurte silmadega otsa aga ega taibanud kellest jutt. :roll: Küsisin igaks juhuks üle ja vabandasin oma asjatundmatust, et mis kaladega on täpsemalt tegu? Siis teatati, et nooh, need kalad, kel need pikad ogad on.... :roll: hakkas koitma lõpuks, akvaristil olid GURAAMID!!! :lol:

Viimati muutis puruvana, Teisipäev Mär 24, 2009 04:52, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 09, 2008 04:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

Gurmaanid ja kirveahvenad :D

Koduleht: www.freewebs.com/akvarist

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 09, 2008 05:21 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul juhtus üks naljakas asi põhjakaga. Nimelt panime kurgi akvasse ja kui see silmapiirile sattus tõusis tal seljauim püsti aga kui kadus kurk ära rahunes maha. Järgmisel hetkel ehmatan. See hüppas kurgile kallale peaaegu veest välja. jahib ja hüppab minuti et kätte saada. Sai kätte tekkis järgmine probleem. See hulbib koos kurgiga pea alaspidi ja pöörata ka ei saa, kurk lendab ju minema. Kukerpallitas siis kaua aega kuni vajus põhja seljale ja siis ikka kurk lendas minema. Minu meelest oli seda vaadata päris naljakas :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 25, 2009 11:33 
Akvarist

Algaja naljad meil siis sellised. 8)
Kaks n2dalat oli akva siis ilusasti k2inud, kui t6ime oma esimese kala - betta sisse. P2rast riisusin paar n2dalat 63 liitrise akva pealt vahtu ja m6istatasin, kes kyll n6udepesuvahendit on akvapesul kasutanud. Betta kurinahk oli nii 6nnelik suurde akvasse saamise yle, et tegi yle akva mullipesa.
Ostsin teise akva jaoks pundi taimi. S6it seljataga ja piisavalt v2sinud kah, aga taimed vaja akvasse istutada. Nii v6tame siis taimekese, sellel l6ikame juured lyhemaks, m6ned k2rbunud lehed ka niks-naks maha. Ja miks sellel taimekesel osa lehti kollakad on, naks ja maha. Oh sa p6rgut, see oli ju Echinodorus Rose. Nii ta kaotaski kaks on uut lehekest.
Elu 6nneks 6petab :?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 25, 2009 11:46 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
tommilak kirjutas:
Gurmaanid ja kirveahvenad :D

ma olen kuulnud ka Antikristustest ;)

Üles
 [ 26 postitust ]  Eelmine  1, 2