TERE olen käinud Tammsaare ,lauteri ,sõpruse pst ja rocalmare akvaristika poodides mitmeid kordi,rääkinud ja vahetanud telefoni numbreid jne..Kahjuks tõesti igasse poodi ei ole jõudnud minna.Tartu mnt pood jäi küll miskitpärast kahe silma vahele.Selle poe kaasamine on küll hea mõte.
Algaval nädalal selgub kes on tulijad kes mitte
Kuna see Kokkutulek on minu jaoks esimene .ja ei ole nagu ka kuskilt eriti eeskuju võtta,selleks ma palusingi ideid ja ettepanekuid.Pahatihti on nii,et lepid midagi kindlalt kokku ja pärast ei midagi.Reklaamist pole nagu juttu olnud,kuigi uute toodete esindamine ongi reklaam(tehnika toidud)Sponsorlusest pole absoluutselt mingit juttu olnud,plaanid ja ideed on kõik Foorumis kirjas.LGP rene ,see on ka väga hea idee kas annaksid nõu kuidas seda reklaami korraldada
Ma nimetan seda siiski AKVARISTIDE KOKKUTULEKUKS juba sellepärast,et seda loevad peale meie ka külalised päris palju,mitte ainult Foorumis registreerunud ning Vene keelt rääkivad Akvaristid,seda ma tean täpselt kuna suhtlen väga palju Venelannadest müüjatega ,kes on väga südamlikud ja toredad.