foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 17 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 07, 2007 10:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Vabandan, mäletasin valesti. Õhuke jämedate pooridega švammitükk on filtris ikka allpool deflektorit. Vähemasti minu filtris oli nii otse poest ostes. Seesama, mis pildil kollasega märgitud.
Peale akva puhastamist olen toppinud sinna kosmeetikast pärit ümmarguse vatilapi et vett kiiremini selgeks saada. Järgmine päev muidugi välja.
Ülejäänud mootori osa ei peaks olema lahtivõetav.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 07, 2007 10:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Felch kirjutas:
Õhuke jämedate pooridega švammitükk on filtris ikka allpool deflektorit. Vähemasti minu filtris oli nii otse poest ostes. Seesama, mis pildil kollasega märgitud. /.../Ülejäänud mootori osa ei peaks olema lahtivõetav.

täpselt nii. küljepealsed pilud hoiavad suure saasta filtrisse sattumast, siis läbib vool suure käsna, ning seejärel selle pisema kambrikese, kuhu peale ravikuuri või mt juhtumiga seoses sütt panna, seal on küll mingi poorne materjal, aga väga umbes ta just pole. ülejäänud mootoriosa ei suutnud mina samuti mõistlikult lahti lammutada, seega pole ta pesuks mõeldud. eks kui veevool jälle kinni jääb, eemaldan selle õhukese käsna sealt söekonteinerist ja vaatan, mis juhtub. samas imelik, et kuigi mul söekonteiner praktiliselt tühi, siis veevool peatub nii kiiresti.

Üles
 [ 17 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver