Selgituseks siis oma märkuse kohta ka paar sõna. Minu teada suurema võimsusega takisti eeliseks on tema suurem soojusmahtuvus ja suurem soojust äraandev pind mistõttu tavaoludes tema temperatuur püsib madalam kui väiksema võimsusega sama takistusega takistil, lisaks seedib ta paremini lühiajalisi suuremaid nätakaid. Kui me paneme suletud karpi sama takistusega suure võimsusega ja väikese võimsusega takisti ning kasutame pikaajaliselt väikest võimsust siis minu meelest on tulemus sama - see suletud karp peaks soojenema suht sama palju nii võimsa kui vähem võimsa takisti korral. Võimsust suurendades väikese võimsusega takisti enda temperatuur tõuseks kiiremini ja see võiks olla probleem kui ta kõrval on midagi soojakartvat - nagu pleksiklaas. Nii et ilmselt oli suurema võisusega takisti kasutamine mõistlik.
Tõsi on see et ka ma ise panen enamasti takistid tubli võimsusvaruga, kuidagi kindlam tunne.
Ja kui viitsida mu pakutud lingile klikkida või kasvõi lingi nimele mõelda siis jutt oli ventikate eemaldamisest, mitte lisamisest - kogu arvuti uputati toiduõlisse mis siis jahutas koos pleksiklaasist korpusega. Kuid loomulikult oli see nali, akva juures ei tahaks riski et toiduõli ootamatult akvasse võiks pääseda.
Pleksiklaasi sisse ehitatud konstruktsioon ise võib aga üsna huvitav välja näha, sellest võiks mõni pilt olla.