Nagu joonise peal näidatudki oli, siis tookord(umbes 3-4 aastat tagasi) ma tõesti panin selle veemullikeste suunamisotsiku filtri külge. See lendas nii igakord sealt vee joaga ära (ärge nüüd mõelge, et tüdruk, nagunii pani nõrgalt - ei pannud!
) Igatahes joonisel oli näidatud veel, et voolik(mis üht otsa pidi veest välja ulatub), peab olema seal samas küljes, aga siis tuli ainult vett välja, mulle mitte. Kuna voolik sealt enam lahti ei tulnud, lõikasin ta lähedalt ära ja toppisin propelleri peal kaitseks olevas plastmasskaanes olevasse auku, siis hakkas küll õhk ka tulema - mullikeste näol.
Ma vaatasin (kuna ma juba olen selline) kõiki juhiseid täpselt mitu-mitu korda järjest läbi ja tõepoolest- joonise järgi talitades ma soovitud tulemuseni ei jõunudki.
Tollel ajal jäin ma rahule sellega, et vähemalt filtreerib vett ning õhumullid tulevad, kuid nüüd ma arvan, et saaksin palju parema filtreeritavuse mõne teise filtriga, kus sees on mitu erinevat materjali. Igatahes fanfiltrit ma ei taha, see võib tõesti hea olla, aga ei mõju mu vaimsele poolele hästi - see lihtsalt ei sobi mulle, sest mul on sellega nii halvad kogemused.
Igatahes aitäh vastuste eest! Olge tublid!
http://www.pica.ee/album/9109