foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 59 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 10, 2010 11:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

algaja Piret kirjutas:
Jaanus,miks Sa kuri oled?.
:roll: Millest selline järeldus?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 19, 2010 02:34 
Akvarist

Pildid: 4
Minul on Juwel sisefilter ja töötas ka poole võimsusega. Võtsin pumba lahti, tõmbasin tiiviku välja ja saingi teada põhjuse. Bakterid olid sinna omale tubli pesa teinud. Tiivik käis vaevalt ringi. Pesin pumba ja nüüd ajab taas vett ringi nii mis jube. Äkki Sul sama jama.

Tervitusi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 19, 2010 06:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Iljaa kirjutas:
Minul on Juwel sisefilter ja töötas ka poole võimsusega. Võtsin pumba lahti, tõmbasin tiiviku välja ja saingi teada põhjuse. Bakterid olid sinna omale tubli pesa teinud. Tiivik käis vaevalt ringi. Pesin pumba ja nüüd ajab taas vett ringi nii mis jube. Äkki Sul sama jama.
Sisefilter ja Wet/dry filter on kaks täiesti erinevat asjandust.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2010 11:27 
Akvarist
Kasutaja avatar

Sai ka soetatud eheim 2224 välisfilter ning olen väga väga rahul. Muide hinnad erinevates poodides kõiguvad päris hullult ,polekski arvand . Kalakeses oli peaaegu 2200 samas tartu mnt poes 1750 midagi . Kõik sama värk ,meedia ja kõik. Sisefilter ,vähemalt see jbl´e originaal ei jõua ikka ligilähedalegi sellele . Aasta aega olin selle sisefitriga ja nüüd tundub eheim selle kõrval lausa imena :D Põhi ei lähegi mustaks :!: Vb nii peabgi ,ma ei tea :) Olen kahe/kolme nädala jooksul ainult ühe korra natuke vett vahetand ning akvaarium on palju puhtam ja selgem kui enne iga nädal vett vahetades ,põhja sifoonides ja kive ning juurikaid pestes .Mulle sobib . :idea:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 23, 2010 07:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

Golden kirjutas:
Sai ka soetatud eheim 2224 välisfilter ning olen väga väga rahul. Muide hinnad erinevates poodides kõiguvad päris hullult ,polekski arvand . Kalakeses oli peaaegu 2200 samas tartu mnt poes 1750 midagi . Kõik sama värk ,meedia ja kõik.

See on nüüd küll väärinfo, Kalakeses on 2224 filter koos materjalidega 1780kr, on juba paar aastat sellise hinnaga olnud.
2226 mudeli hind koos materjalidega on 2150kr.

Kiireloomulistes küsimustes ja kauba laoseisu saamiseks helistage palun poodi telefonil 6659255.
Tellimisinfo ja kauba tarneaja päringud esitada e-posti teel irma@kalake.ee

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 25, 2010 09:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

:twisted: :lol: mis iganes ,kui hästi otsida siis leian veel paberi kus on kirjas 2224 ja kui ma ei eksi siis 2190.- .Ma tean sest sama paberi järgi ostsin ma enda filtri ka ,mis on 2224 eheim ja maksis 1750. Ja ma mäletan väga hästi mis hinnasilt küljes oli ja mis hinna te mulle ütlesite ,sest kui see oleks alla 2000 krooni maksnud siis ma oleks selle kohe sealsamas ära ostnud. Ega ma seniilne pole.Ma ei teadnud siis nendest numbritest midagi ja kirjutasin poes ülesse .Kui ongi mitu aastat sellise hinnaga siis mulle tahtsite lihtsalt külma teha. Ja palun ärge võtke nüüd isiklikult ma räägin poest.

edit.Tegelt selliste märkuste tegemine teeb mulle alati pärast hinge raskeks .Nii et vabandust tõesti kui mingi mõõdamõtlemine/rääkimine on ja ma asjatult salvan. Aga te oma sõnadega ütlesite selle hinna mis ma üles kirjutasin.Ja ma tean et see hind oli 2224 mitte 2226 kohta.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 25, 2010 10:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ju siis tegu arusaamatusega ja saite poest siiski 2226 hinna. Ka kodulehel on hinnad olemas. Vaevalt, et kellelgi oli eesmärk külma teha :). Ega ei tahagi kedagi süüdistada, vaid lihtsalt vale informatsiooni parandada.

Kiireloomulistes küsimustes ja kauba laoseisu saamiseks helistage palun poodi telefonil 6659255.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 25, 2010 10:30 
Akvarist

Noh kellele kallimaks kellele odavamaks.
Minul nimelt pakuti :
JBL Proflora pH Control. Professionaalne pH mõõtmis- ja jälgimisseade.
http://kalake.cma.ee/popup.php?url=http ... 113225.jpg
3990 kr maksvat toodet 1500 kr :lol: kahju et siis ei olnud võimalik osta :twisted:

Noh eks tegial juhtub nagu meil kõigil.

Edu

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 25, 2010 10:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Meduus kirjutas:
Noh kellele kallimaks kellele odavamaks.
Minul nimelt pakuti :
JBL Proflora pH Control. Professionaalne pH mõõtmis- ja jälgimisseade.
http://kalake.cma.ee/popup.php?url=http ... 113225.jpg
3990 kr maksvat toodet 1500 kr :lol: kahju et siis ei olnud võimalik osta :twisted:

Noh eks tegial juhtub nagu meil kõigil.

Edu

Tõenäoliselt pakuti siiski mingit muud kompletki sellise hinna eest või kassast läbi lüües oleks õige hind igal juhul välja tulnud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 25, 2010 10:49 
Kalakeses on Eheim Professionel 2224 välisfilter müügil hinnaga 1780.-, sai antud filter endal soetatud sealt.
Paraku on kasutajal Golden õigus, kuna hinnasildil oli märgitud algselt Eheim Professionel 2224 hinnaks 2190.- ning alles arvutist hinda uurides selgus üllatusena, et hind hoopis 1780.-
Mis puutub teemasse, siis leian, et JBL CristalProfi e900 tekitab rohkem müra ja tarbib ligi 2x rohkem voolu(15w) kui teeb seda Eheim Professionel 2224(8w).

Viimati muutis Matten, Reede Mär 26, 2010 04:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 26, 2010 10:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

kpl Kalake kirjutas:
kassast läbi lüües oleks õige hind igal juhul välja tulnud.

Mis vahe seal enam on..ma muidugi konkreetset olukorda ei tea, aga näiteks:

tootel on hinnasilt 1500.- ja kassas tuleb "õigeks hinaks" 3000.-, siis antud olukorras jauraks mina nii kaua kui ma selle toote 1500.- eest omale saan.

mul on olnud selliseid juhuseid, ja enamus on ka minu poolt vaadates positiivselt lõppenud. Ja sellise jaurmise juures pole midagi ebaseaduslikku, tegelikust odavama hinna välja panemist võib tõlgendada ka kui tarbija petmist. Niiet selle hinnaga mis on otse tootel, peab selle toote ka osta saama (tegelikust kallima hinna juures oleks see absurd :D )

Õige hind PEAB olema, ja kui ei ole, on see lohakus või pettus

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 26, 2010 11:10 
Akvarist

Matten kirjutas:
Mis puutub teemasse, siis leian, et JBL CristalProfi e900 tekitab rohkem müra ja tarbib ligi 2x rohkem voolu(15w) kui teeb seda Eheim Professionel 2224(8w).

Kui JBL CristalProfi e900 müra tekitab, siis võib impeller paigast olla. Minul konkreetne mudel töötab nii vaikselt, et aeg-ajalt lausa kontrollin, kas ikka töötab, sest mitte mingit heli ei ole. Sama võin ka JBL CP e700 kohta öelda. Täielik vaikus.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 26, 2010 04:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

-Karl- kirjutas:
kpl Kalake kirjutas:
kassast läbi lüües oleks õige hind igal juhul välja tulnud.

Mis vahe seal enam on..ma muidugi konkreetset olukorda ei tea, aga näiteks:

tootel on hinnasilt 1500.- ja kassas tuleb "õigeks hinaks" 3000.-, siis antud olukorras jauraks mina nii kaua kui ma selle toote 1500.- eest omale saan.

mul on olnud selliseid juhuseid, ja enamus on ka minu poolt vaadates positiivselt lõppenud. Ja sellise jaurmise juures pole midagi ebaseaduslikku, tegelikust odavama hinna välja panemist võib tõlgendada ka kui tarbija petmist. Niiet selle hinnaga mis on otse tootel, peab selle toote ka osta saama (tegelikust kallima hinna juures oleks see absurd :D )

Õige hind PEAB olema, ja kui ei ole, on see lohakus või pettus

Päris nii siiski ei ole, et selle hinnaga peab saama, mis tootel väljas on, kui tehingu sõlmimise ajal (s.t. kassas arvet tehes) selgub, et hind oli vale. Müügisaalis on ligipääs hinnasiltidele kõikidel inimestel ning igaüks saab neid oma suva järgi ringi tõsta. Loomulikult tuleb sagedamini ette, et müüjad lihtsalt eksivad hindade väljapanemisel, kuid vale info andmise eest võib tarbijakaitseametnik trahvi teha ja see on tema otsustada, kas tegu sihiliku pettuse või lihtsalt lohakuse ja mõne üksiku eksimusega. Viimasel juhul reeglina ei trahvita ka.
Kindlasti ei ole kohustatud aga müüja sõlmima tehingut hinnaga, mis tootel väljas (kui vahe pole suur, siis ta loomulikult võib otsustada seda siiski teha). Siis oleks ju eriti lihtne võtta hinnakleeps odavalt tootelt, panna see kallima peale, minna sellega kassase ja hakata seal jaurama :).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 26, 2010 10:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

ok asi on vaieldav.
minu juhtumised nende asjadega on olnud sellised...kord oli kaup riiulil, hinnasilt riiuli küljes klaasi taga, koos toote lühikirjeldusega...sellisel juhul pole midagi erilist vaielda...kas pettus või lohakus
Üks juhtum on päris hästi meeles... oli kaup kassaleti taga riiulis (müüja seljataga), too oli mingi PC Tv tüüner, ühesõnaga arvutistaff. Tootel oli hind peal ja kassas selgus et opaa!, 600.- kallim kui hind tootel..vaidlesin mis ma vaidlesin, juhataja tuli, vabandas ja sain oma kauba "riiulihinnaga" kätte.

siinkohal kalakesel õigus, kui ostjal võimalus omapäi tegutseda ja hindu vahetada..siis ilmselt jääb "võitja" osapooleks pood. seda on lihtne tõestada.

teie ph kontrolleri janti tean juba ammu, kord käisin isegi uurimas, kas tõesti niisugune hind karbil...too karp oli müüja seljataga üleval riiulis :wink: niiet niiet, olge ettevaatlikumad nende hindade väljapanemisega

vabandust offtopic'u pärast

Üles
 [ 59 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver