mul lihtsalt kaane all õhk phm ei liigu, küljepeal augud pole aidanud, vesi aurub ja kondenseerub usinalt ja kaane alune koguaeg märg, mis mulle kohe üldse ei meeldi. Seega mõte ongi vendid panna, üks sisse puhuma, teine välja. ja siis oli mõte et võiks juba natuke huvitavat väljanägemist asjale anda. puhtalt esteetilise väljanägemise tõttu:) eks ma lähipäevil külastan mõndasid paremini varustatud poode, vaatan kuidas need asjad ventidel toimivad, kas võimalik kahe erineva toite peale panna või ei. kui jah siis idee panna vendid mingit pidi panna vendid eraldi toitele mõlemad, ja mõlema vendi LED'id koos eraldi toitele, ehk siis kokku 3 eraldi toidet. kui ei ole võimalik võrku normaalselt eraldada, siis peab tava ventidele ise LED'id külge nikerdama. Praegu mõte siis selline. igasugused nõuanded oodatud. _________________ 200L 2x SAE,2x Ancistrus,2x Pelvicachromis pulcher,1x Pterophyllum scalare,4x Gymnocorymbus ternetzi,6x Nematobrycon palmeri,4x Hyphessobrycon herbertaxelrodi,4x Paracheirodon innesi,1x Platydoras costatus
|