Nii. Lõpuks minu oodatud kaas sai valmis.
Suurimad tänud kasutaja Renxx'le, kes mulle valgustorud hankis.
Kaane alla sai siis neli 24W toru, millest hetkel 2 põleb, homme katsetab kõike nelja korraga. Kui ehitusest täpsemalt rääkida, siis kogu vineerist osa sai algselt tavalise puidupeitsiga üle lastud (mingi 4-5 kihti). Seejärel otsustasin valguse vähema neeldumise pärast seest värvida valgeks. Värvimata otsustasin jätta nö laeosa, kuna sinna tulevad tulevikus nagunii reflektorid. Sinna läks puidulakki päris mitu kihti, kuni pind ilusti läikis.
Lõppude lõpuks sai alustada valguse külge monteerimisega, mis küll üsna pea selleks õhtuks pooleli jäi...Olin toru kinnitused uisa-päisa kaane külge juba kinnitanud, kui torud külge panin, alles selgus, et liiga lähedale said torud kaanele
. Täna siis leiutasin kinnituste alla klotsid, mis märgatavalt tõstsid torusid eemale, nüüd on ka reflektorile ruumi.
Ballastid on viidud kaane taha.
Ega siin muud polegi suurt rääkida, kel küsimusi see küsigu. Paar pilti albumis ka olemas.
Hetkel hulgaliselt fotosünteesi juurde tekkinud, kuigi taimed (vallisneria....
) on üsna räsida saanud prügitigude tõttu. Neid üritan koristada regulaarselt sealt.
Kui kellegil taimi või õunakaid Paide või Türi kandis pakkuda on, siis võtaks hea meelega vastu.
Aitäh kõigile abistajatele.