foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 17 postitust ]  1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: välisfiltri leke
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 02:39 
Akvarist
Kasutaja avatar

tere,mul on selline mure et igakord kui meil on voolukatkestus,siis laseb välisfilter vett üle. Filtriks siis AZOO CF 1200. Hetkel pole võimalust ka muretseda sisefilter. Kas selle vastu saab midagi teha või on ainuke võimalus vahetada välis sise vastu.?
Filter asub hetkel akvaariumi all kapis ja vee ülevoolamise korral peab ta sealt alati välja tõstma.ahjaa ja akvaarium on 240l.

oh natuke segane tekst tuli aga ma loodan et saate aru mu murest. :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 04:11 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kahjuks ei oma sellise filtriga kokkupuudet, kuid ilmselt tegu ikkagi mingi veaga, mitte filtri põhimõttelise puudusega mis sunniks uut filtrit ostma. Ei oma ise sedasorti filtrit nii et raske on oletada mis täpselt viga, kuid alustada võiks vast sellest et tõmbaks saba seinast ning üritaks aru saada kuskohast see vesi siis täpselt välja tulema hakkab. Tõenäoliselt on kusagil kas kehva kinnitus (pole ntx filtri "pea" korralikult paigas), tihend katki/puudu/valesti paigas vms.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 04:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

ei tea kas asi on just selles vahe tihendis,sest muidu ta välja ei aja,ainult siis kui voolukatkestus on. Üldiselt igakord konrollin tihendi kinnituse ka üle kui kaane peale panen. aga mida teha? kas peab siis uue tihendi ostma kuigi niisama ta välja ei aja?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 04:24 
Moderator
Kasutaja avatar

Tiina22 kirjutas:
ei tea kas asi on just selles vahe tihendis,sest muidu ta välja ei aja,ainult siis kui voolukatkestus on. Üldiselt igakord konrollin tihendi kinnituse ka üle kui kaane peale panen. aga mida teha? kas peab siis uue tihendi ostma kuigi niisama ta välja ei aja?

No kas see koht on täpselt teada kust vesi välja tulema hakkab? Niisama oletada võib mida iganes, vaja on täpselt kindlaks teha kust see vesi ikkagi välja tulema hakkab. Minu filtril on näiteks nii et kui ülemine osa pole korralikult paigas siis filtri töötamise ajal pole häda midagi, kui aga seisma jääb tuleb vett lahinal vahelt välja.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 04:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

üldiselt tuleb see igaltpoolt välja. kas ma võtan siis filtri tervenisti uuesti lahti ja vaatan tihendi üle.Ma ei saa filtrit enne lahti võtta kui homme õhtul.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 04:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Tiina22 kirjutas:
üldiselt tuleb see igaltpoolt välja. kas ma võtan siis filtri tervenisti uuesti lahti ja vaatan tihendi üle.Ma ei saa filtrit enne lahti võtta kui homme õhtul.
No vaevalt küll vesi igalt poolt korraga tuleb, lihtsalt tervenisti lahti võtmisel puudub kah mõte - vaja on ikkagi aru saada kust vesi täpselt välja tuleb. Kui see nii raske tundub siis ilmselt on vaja otsida keegi kes sellega hakkama saab. Tõenäöliselt osatakse ka seal kalapoes kust see on ostetud kindlaks teha mis on viga - kui tõesti muud üle ei jää, usun siiski et tegu mingi lihtsa veaga.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 05:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

ma ei oska kahjuks öelda kust see filter ostetud on,sest ma sain akva koos filtriga umbes 1.5 a tagasi,aga ma katsun konkreetselt vaadata kust läbi tuleb ja kaane üle kontrollida. Aitäh sellegi poolest;)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 09:00 
Moderator

Pildid: 10
Minu teada toob Azoo kaupa Eestisse Mulla tänava akvariumipood.
Tasub äkki nendega ühendust võtta ja natuke uurida, äkki on tegu mingi tüüpveaga või oskavad kirjelduse järgi aidata

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 09:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
Kus juures mul Eheim Pro 1 -ga sarnane probleem. Filter asub samuti akva all kapis ning kui see seisma panna, siis hakkab kinnituskohtade vahelt vett immitsema. Alguses arvasin, et vahest pole klambrid korralikult kinni, aga kõik paistis ok.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 09:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kindlasti peaks proovima uute tihenditega, viga selles arvatavasti.

Kiireloomulistes küsimustes ja kauba laoseisu saamiseks helistage palun poodi telefonil 6659255.
Tellimisinfo ja kauba tarneaja päringud esitada e-posti teel irma@kalake.ee

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 10:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
Uuriks siis juba, palju Eheim Pro 1 tihend maksab?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 10:22 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas see pole mitte disaini viga (või mingi imelik tagamõte...)? Nt. mu Eheimil tuleb ka vett seest välja, kui kallutada kuigi kõik tihendid on nagu ok. Ülal "mootori" osas on lausa selleks otstarbeks (??) avad. Seisma olen jätnud alles otse enne puhastamist, siis lekkimise kohta ei tea öelda.
Äkki on tegu mingit sorti ülerõhukaitsega (kuigi mis pagana rõhku see hale pumbake ikka arendada suudaks)?
Lihtsalt oletus...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 10:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Omasin kunagi CF-1500, ei mäleta täpselt kuidas oli lekkimise ja filtri seisma jäämise vahekord, aga seda mäletan ma küll, et selle filtri pealmist osa oli väga raske korralikult kinni saada. Probleem oli selles, et filtri meedia korvid, ei tahtnud kuidagi korralikult üksteise sisse minna nii nagu ette nähtud. Filtri korvidel olid alumistes servades vist kahes küljes väiksed sälgud. Kui need sälgud on läbri filtri seina kuskil näha, siis see tähendab, et filtri korvid pole korralikult üksteise sees ja filter ei ole seetõttu ka korralikult kokku pandud.
Ma ei tea kui palju erineb su CF-1200 minu kunagisest CF-1500-st aga tasuks kontrollida. Kui viga on selles, siis sa näed seda enne kui filtri lahti kisud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 04, 2009 11:05 
Moderator
Kasutaja avatar

See minu Resuni probla ilmneb muide täpselt samamoodi nagu p6ltsi kirjeldatud - korve on üsna tülikas täpselt üksteise sisse saada ning kui nad pole täpselt paigas siis filtri "pea" ei lähe veekindlalt paika, ehkki klambrid lähevad kinni.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 05, 2009 10:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

BlackTop kirjutas:
Uuriks siis juba, palju Eheim Pro 1 tihend maksab?

150 kr kandis

Kiireloomulistes küsimustes ja kauba laoseisu saamiseks helistage palun poodi telefonil 6659255.
Tellimisinfo ja kauba tarneaja päringud esitada e-posti teel irma@kalake.ee

Üles
 [ 17 postitust ]  1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver