Ma ei väitnud, AHA, et just Sina kaladega vähke söödad. Lihtsalt nii võib juhtuda, kui nii erinevaid liike koos hoitakse. Värskemad akvaristid seda tihtipeale ei tea, aga teadjamal jälle ongi see just eesmärk. Olen kohanud siin foorumis paar korda, et otsitaksegi gupisid just kellelegi söögiks. Samas on mõni värske akvarist nördinud, et miks vähid tema kalu räsivad.
Ma ise kunagi "Kalakeses" vaatasin üht imearmast sinist krabi (oli vist) ja hirmsasti tahtsin teda koju viia. Aga kuna mul ühtki vaba ilma kaladeta akvat polnud, siis jäi ostmata. Mul ei tulnud mõttessegi hakata katsetama teda koos kaladega.
Ja ma ei pea silmas ainult krabisid, vähke, krevette. On ette tulnud, et keegi värske akvarist on omale konna või triitoni või akseloti hankinud ja uurib kärmelt - mis kalu ma võin temaga kokku panna? Ma ikkagi ütleks kohe, et ei mingeid. Keerukamad kombinatsioonid on ikkagi kogenenumatele. Nagu AHA-l - kalal oli ülesanne vähkide populatsiooni kontrolli all hoida. Ja skalaar ei ole gupi. _________________ KIIREMAKS kontakteerumiseks palun pöörduda OTSE privaatposti.
|