indrek kirjutas:
Tsiteeri:
Seda driftwoodi ei jaksa nii palju osta, et sellest tüübleid voolida. Või kui siiski- mädaneda ta väga kiiresti ei tohiks?
driftwoodi?
et milleks ometi? et kui töesti vaja siis vöib ju kasutada mingeid veekindlaid metalle vms.
ja tegelikult, silikoonimisel ei ole mingeid tüübleid vaja, ennem laguneb laavakivi, kui silikoon. igasugune silikoon muidugi ei sobi.
ja kui tahad teha akvaariumile laavakivist tagumist seina, siis soovitaks aega varuda ja mitmes järgus kivid oma parema äranägemise järgi kokku kleepida. koopaid vöiks ju näiteks moodustada, täites kivide aluse ajutiselt millegagi... kasvöi ajalehe nutsakuga vms.
täpsed akvaariumiseina sisemöödud oleks esimeseks sammuks.
Mul veel 1 küsimus- et kui raske see tuleb (laavakivist) kas mu akvaarium peab selle vastu (tagaseina mõõt siis 113 pikkus ja 60 cm kõrgus)
Metallide koha pealt- millisest metallist võiks olla? Ma ei ole muidugi mingi ehitaja aga ma arvasin, et kui kivid düüblitega omavahel ühendada jääb kinnis tugevam ja varisemisohutum? Ei?
pmst. võiks ju siis kasutada kuuskant naelu?
Silikoon- hetkel kodus JBL AquaSil Silicon- aga minu meelest see ei ole piisavalt tugev asi, sest pisemaid kive ta küll eriti kaua koos ei hoidnud ja need, mis kokku jäid, neid oli võimalik päris kergesti hiljem teineteisest eraldada.
Kas laavakivi on võimalik kuidagi lõigata ka? (noh, kui on suur ümmargune kamakas näiteks, on seda võimalik siis pooleks teha? )