No kirjanduse väitel peaks arvestama ühe õunateo jaoks vähemalt 10L vett, kuna nad kasvavad ikka üpris suureks. Minu kõige suuremad teod on hetkel 6-7cm suurused ja see on nende koja suurus ainult
.
Tigudele on soovitatav neutraalne või natuke kare vesi, pH-ga 7-8, madalama pH-ga on vesi kergelt happeline ja hakkab pikapeale nende koda söövitama. Kraanivesi on sul ilmselt kare, sellepärast ka kõik roostetab ja on mingit setet täis, tigudele peaks sobima täitsa.
Põhja võiksid panna sellist ümaramat akvaariumi kruusa, siis on oht, et koda viga saab kui nad ennast vee piirilt alla kukutavad, väiksem. Võid ka lausa liiva panna (Mul on nad suutnud enda koda väga teravate kividega vigastada). Ümarama pinna peal on parem neil liikuda ka.
Taimi võid panna, ilus vaadata ja taimed kasutavad nitraate ka ära. Ma usun, et sul mingit erilist valgustust ei ole, siis sobiksid nt vetikapall, anuubias, mingi sammal. Tõenäousus, et tigu neid sööma hakkab on üpris väike.
Ma mainin söögi kohta ka, et neile soovitatakse igasugu salatit ja kurki/suvikõrvitsat panna aga minu teod, suured eriti, ei hooli sellest rohelisest toidust sugugi,neile maitseb kalade helvestoit ja põhja vajuv toit palju rohkem. Muidugi rohelist tasub neile ka ikka pakkuda.
Vihmausside kohta nii palju, et söövad küll, lausa vingerdavat vihmaussi, lihtsalt uss peab vigastatud olema.
Kaltsiumi puuduse vältimiseks võib neile tükikese seepia luud panna, seda on loomapoodides müügil, üldiselt on see mõeldud lindudele.
Näeb umbes selline välja ja ei maksa eriti palju