Meduus kirjutas:
37l skalaarile on ehtne piinamine. Kasvavad suhteliselt suureks.
Ja ruumupuudusest võib skalaar mõne teise kala taevasse saata.
Soovitan muretseda suurem akvaarium (umbes 90l sobib juba paremini) või tuleb skalaarist ikkagi loobuda.
Minu arust iga inimese enda asi kui suures akvas ta kalu peab ja kui palju seal neid on ???? Ja see on nii ajuvaba et 1 skalaar vajab 100 l vett. Kui tahan näiteks 4 skalaari, kas pean kohe ostma 400 l akva. Ja kuhu enam ei saa kalu panna. See täiesti absurdne jutt. Mul on 2 skalaari 60 l akvas. Ei ole neil häda seal midagi. + on seal veel palju teisi kalu. Ma tean , et teistele akvaristidele see ei meeldi, aga arvan siiski, et see iga ühe enda asi mida ta oma kalade ja akvaga teeb. See on sama nagu paljud hoiavad 10 hiirt pisikeses transpordipuuris. Ja paaritavad neid iga kuu. Aga see on nende asi ju. Ma tean, et see on ebaviisakas. Ma arvan, et teist paljudel akvaristidel akva on ülerahvastatud. Näitaks ka targematel akvaristidel ja kes tunnevad seda ala paremini kui keegi teine. Ja ma arvan, et paljudel pole välja käija 6000.- mingi 200 l akva eest. Paljudel on raske välja käija isegi 100 krooni 10 l akva eest.
Kiri sai pikk, aga loodan, et saate aru. Et see iga inimese asi mida ta teeb. Ja keegi ei saa teda kamandada.
Vabandan kui kedagi see jutt närvi ajab, aga loodan , et paljud arvavad nii.