Reduktor on sama asi mida sa kirjeldasid regulaatori nime all.
Magnetventiiliga üksi eriti midagi ei reguleeri. Selle abil saad taimeriga panna näiteks mulli jooksma ainult päeval. Kui väga täpselt tahad reguleerida, siis on vaja pH-kontrollerit, mis siis lõlitab seda magnetventiili sisse välja vastavalt pH-le, aga see on suhteliselt kallis. Odavalt läbi ajades pigem jäta magnetventiil ära. Reduktoritel enamasti on nõelventiil, millega annab suhteliselt hästi seda käsitsireguleerimist teha. Sellisel juhul on vaja veel mullilugejat, et sa näeksid, mitu mulli minutis sul gaasi jookseb. Kui reaktori asemel on mulliredel, siis sealt muidugi näeb ka mulle kokku lugeda.
Reactor 1000 tahab veel lisaks saada eraldi pumpa, mis sealt vett läbi pumpaks (soovitavalt 1000 l/h) nii et selle hind tuleb sinna otsa. See veefiltrist iseehitatud variant on vähemalt piisavalt jämeda toruga, et selle saab näiteks välisfiltri väljavoolule vahele panna ( mul toimis nii täitsa hästi). Reactor 1000 vooliku ühendused on nii peened, et seda filtrile järele küll ei pane, võibolla kui paralleelselt, aga ma pole kindel kui hästi see töötaks.
Kalakese variantidest veel Reactor M sobiks ka 500 liitrile, Sel on oma pump, aga see on jälle sisemine asi. Üks kolakas jälle kastis rohkem. Sellel näeb ka mulli lugeda, eraldi lugejat pole vaja.
Mul on muide kõik kolm varianti olemas ja ükski pole hetkel töös, äkki peaks need võrdluseks ühele pildile üles võtma