Sellest teemast siin kujuneb minu jaoks siis midagi blogi sarnast. Ei hakanud kuskile eraldi blogspoti vms kohta lehte tegema. Jagan oma muljeid ja kogemusi teiega!
Nii. Nüüd siis asjast, et paljast tühja juttu ei oleks.
Akvaariumi põhjaks tuli muld. Mul oli valida, kas BioLani aiamaa must muld või siis abd müüdav tiigi muld. Kahjuks aga Tallinnas ei suutnud ma leida seda tiigi mulda, nii et sõelale jäi:
Müüja soovitas mul mustad pärjad ära tellida. Usun, et nii hull see asi ka ei ole ja tulevaste kaladega ei juhtu midagi.
Peale seda tormasin Kalakesse ja toimetasin sealt ära viimased kolm kotti musta kruusa, kokku siis 30L:
Viimane pilt siis veel tühjast akvaariumist:
Hetkel puudub kaan, kuna see on Renxi käes, kes teeb seda võimsamaks!
Ette valmistusi tehes märkasin, et peaksin ka külje seina musta kilega ära katma, kuna muidu tuleb tapeedi muster liiga tugevalt läbi. Jätan endale meelde ning püüan täna õhtul selle korda teha
Asi hakkab juba edenema.
Järgmiseks sammuks jäi kogu sisu akvaariumi põhja ära panna.
Esimese kihina läks põhja muld. Mulla kott oli 55L ning see läks kogu ulatuses põhja ära. Ei hakanud väiksest tilka koti põhja enam jätma
Nii. Kogu põhi sai enam vähem ühtlaselt ära jaotatud. Võibolla paremale tuli ehk cm vähem mulda, aga usun, et see ei mängi väga suurt rolli.
Muld põhjas, panin ka kruusa ära.
Pildi pealt jääb mulje, et kruus on hästi hele, siis tegelikult on ta üsna süsimust. Vaja on vaid natuke vett, et ta värvi muudaks. Kuivana on suht hall
Kruusa kiht siis mulla peal:
Homme loodan, et jõuan ka vee sisse lasta. Loodetavasti kruusa sai ikka piisavalt ja muld välja põhjast ei tule. Suht jamps oleks, kui muld ennast kruusa alt välja pressiks
:D
Aga noh, eks katsetamisega kogemus ju tuleb