foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 38 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 12, 2010 12:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Midagi võiksid siiski alles jätta, ehk isegi enamuse meediast. Järsu muutuse ja bakterite arvu vähenemise tõttu võid saada vetikapuhangu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 13, 2010 10:48 
Akvarist

Pilt

siin siis mu kast täies hiilguses. loppviimistlus tuleb kunagi edaspidi, siis katab ta kleebisega ära
praegult on vajaveel otstesse molemale poole sisse puurida 20mm avad kuskil 5 tk, et niiskusest kaane all lahti saada. higistab ikka jubedalt. ja ballastiruumil pole ka veel katust peal.

Pilt
siin siis iludus poseerimas, alguses oli häbelik aga nuud ulbus ise

Pilt

LYY käest saadud ulburid. kolmekesi pakuvad konkurentsi mu barbustele

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 02, 2010 01:52 
Teemale täiendust paluks. Kaua Sul läks, enne kui mullapõhi end tõestama hakkas?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 02, 2010 02:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tundub, et vetikas hullult möllab seal.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 02, 2010 02:20 
Akvarist

pole selle vetikaga asi koige hullem. on ikka hullem olnud. leidub teda monedel taimedel ja tagaklaasil mida ma ei ole eriti puhastanud.

õtleme nii et ikka õle kuu aja. nuud hakkab aprill ja asi elab ja toimib. stabiilne on olnud viimased 5-6 nädalat
aga huvitav on see et lisada tuleb mikroelemente kuna muidu tekib raua puudus suht kähku. Ma olen laisaks muutunud ja lasen elul oma rada elada. vahepeal torkisin testritega ikka tihedalt. nuud vaatan silma järgi. muidugi kui pind kinni kasvab siis alumine pool jääb kiratsema , nii et korra nadalas tuleb ikka kääridega sees kaia ja tugevalt tagasi pugada
vesiroos kes mul suht algusest peale ka vanas kastis oli ja erilisi kasvumärke ei ilmutanud on viimase kuuga lehti juurde kasvatanud, lehe laiust suurendanud tuntavalt ja ka korgust visanud samad sõnad ka bleheri kohta. aga süsinikku sellest mullast kull ei tule kuna aktiivse fotosunteesi ei paista.
Samas tuleb ära anda Rotala Wallichii kuna 1,5 kuuga pole kasvu margata ja kiratseb endiselt.
aktiivseid muutusi suuri pole olnud seetõttu pole viitisnud sona sekka panna.
niipalju on muutunud et kolisin neoonid ja mollid tagasi suurde akvasse ja väikse 25 L likviteerisin. vähk kes väikses peremehetses oli suureks sirgunud ja kolis elama 50 L kasti kus saab mollata ja taimi kaevata
Siit KUSIMUS KAS VÄHK PEAB SAAMA KA VEEPINNALE RONIDA VOI PUUDUB SELLEKS VAJADUS? väikses kastis turnis ta mooda taga tausta ules.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 15, 2010 10:58 
Akvarist

uuendaks siis veidi , viimasest postist ule kolme kuu möödas. ehk mis uut ja mis toimunud
tänu erakordselt palavale suvele oli vajadus valgustus väljas hoida ule kolme nadala mis tingis selle et enamus kapriisemaid taimi on kiduraks jaanud , samas sai ka mikrod maha tommatud. nuud saab asja jalle elustama hakata, aga teha ka midagi polnud kuna toas oli 32 kraadi sooja, koige rohkem on kasvanud vesiroos ja vallisneria, need vist kasvavad ka pimeduses. onneks kalad ei teinud teist nagugi. kalade arvukus on peaaegu sama, ainult barbused said otsa kuna olin sunnitud oma vahi kolima koos pojaga suurde kasti ja barbused saadanad laksid teda oosel torkima ja leidsid neljakesi paari ooga oma maise lopu kahjuks. ulejaanud on hea tervise juures.
Kahjuks on tigude kogum haknaud vahenema kuna guraamid armastavad neid magustoiduks naksida.
suurim muutus on see et mu 300 kastile kolis korvale terveks tehtud 240 kast kuhu kolisid elama punakorv-ilukilpkonnad kahekesi ja veel moned kupid ( kes kull nahka pandi paari ööga) kilpsud on umbes 5 aastased, ja parajalt suured.
tehnilise osa pealt koik toimib, filtrid töötavad ja rikkeid ei ole, ainult sissevött ummistab korra nadalas, aga sellega olen harjunud.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 15, 2010 11:56 
Moderator
Kasutaja avatar

Vääga ilus akva, kadedaks teeb aga see peaks olema vaid edasiviiv jõud.
Pikad need elektrikatksetused ka on? Äkki aitab UPS ?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 16, 2010 10:14 
Akvarist

ilu on vaataja silmades, praegu ta just üliilus pole kuna pooled taimed kidurad ja põevad, üritan neid ellu ajada tagasi, eks ma parajalt laisk kah
aga nüüd õnneks pole katkestusi olnud,äikse aeg pinge küll koigub ja sinna aitaks ups kah aga selleks praeguseni puudub materjaalosa et soetada. muidu keskmine katkestus tavaliselt 2-3 tundi.

Üles
 [ 38 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver