Kalapoeg Nemo kirjutas:
Rein - soovita siis selline tegija kes teeks sellise kaane, mis kohe akvasse ei kukuks (tuttaval kukkus Juweli kupatus sisse ja nagu isegi arvata võid, valgust sealt enam ei tulnud), ei näeks katsudes välja nagu viimane s***nikerdis ja kuhu pandaks sisse selline kogus torusid, mis taimedele meeldib?
Soovitage siis mõni mees, kes minu tahtmise järgi teeb akva ja kaane valgustusega
Tallinn siis linnaks.
Ja loeks Su silmist välja mida täpselt tahad?
Inimesed on erinevad ja nii ka nende arvamused, mis ühe silmis ilus võib olla teise jaoks s***nikerdis. Seepärast ma ei riskiks öelda et mingi üks koht on üle kõige. Ma ei väida ka et Rocca poel midagi viga oleks - lihtsalt enne sellise ostu tegemist on minu meelest mõistlik veidi ringi vaadata.
Minu isiklik eelistus oleks Kadrioru akvaariumitöökoda - kuid see pole erapooletu arvamus kuna nende asjatundlikkus ja huvi oma töö vastu on mulle tublisti muljet avaldanud, sealt saab ka tellida just sellise asja nagu ise tahad. Samas nende puhul peab arvestama et tellimuse täitmine võib vahel venida kuna neil pole tööpuudust karta, teevad pidevalt ülipikki tööpäevi. Suhelda on soovitav vene keeles. Ja see mis nad teevad ei tarvitse igaühe meele järgi olla - nagu ka kelle iganes teise toodang.
Ilusaid valmisakvaariume olen näinud Mulla tänaval. Lauteri pood on kuuldavasti ka alumise korruse jonksu saanud, seal võib ka mõndagi huvitavat olla. Jne. Kuid ikkagi ise kulutaks mingi pool päeva ja käiks läbi kõik suuremad "kalapoed" ning uuriks mida on saada - oma silm on kuningas.
Aga tegelikult tõesti reostame võõrast teemat, ilus oleks kuhugi mujale kolida.