Tere
ma olen kindel, et Sul juba lahendus leitud. Panen siia lingi, kui installisime oma 500 liitrist tavalisse 2 toalisse hrušovkasse. ( koht, kuhu akvaarium sai, on tegelikult muutmata kujul pisike "koridor" esikust kööki / vannitoa ja elutoa vaheline ala/).
Meil pani Margus kasti alla ( võtsime põranda lahti) suured raudtalad, mis ei toetunud paneelide külge, vaid moodustas eraldi ansambli ja siis see eraldi ansambel kinnitati ristkinnitusega naabrite lae ja meie põranda vahele) kasti alus sai tehtud veekindel ( üles tõstetud äärtega) ja kasti veevahetus sai otseühenduse kanalisatsiooniga. ( Rein õpetas)
Igatahes edu!
ym
viewtopic.php?f=16&t=13329Muudetud küsimuse pärast KRA-le: Tere KRA, kas Sa õpetaksid mulle ka, kuidas akvat trossidega toestada? Ma tahaks oma 500 jälle tööle pannud aga elu on vahepeal oma korrektuurid teinud ja elame puumajas, mille korter on nõuka ajal "eriloa" alusel ise pööningule ehitatud ja kõik vaheseinad on nö. paigast ära. Koht kastile oleks olemas aga sama teema, et ei soovi I korrusele III maanduda oma kastiga ühel päeval. Sellist lahendust, nagu oli mul Kiisa uulitsas, siia teha ei saa paraku.