Ja siis ühel päeval saime uue kasti
Aga veel oli palju teha enne, et kast paika saaks.
Vana tapeet maha
uus asemele
Kasti saime ka paika. Phew! See oli raske.
Muld all (biolan) ja esimene ämbritäis (10L) kruusa
Pisut vähem kui pool veekogusest on sees. See on 100% vana akva vesi. Akvaarium on kõrgel. Ja selleks, et taimi istutada, pidin ronima redelile. Tasakaalu hoidmisega oli küll tükk tegemist.
Uue akvaariumi 3. päeva hommik. Vett olen lisanud vähehaaval andes klaasile aega painduda.
ja selleks korraks viimane pilt. Kuna suur aken jääb kohe vasakule ning hommikupäike paistab sisse, siis pildistada oli väga kehv. Ma püüdsin küll kõigest väest ise mitte klaasile peegelduma jääda, kuid eriti hästi see mul ei õnnestunud kahjuks.
Kogu "kupatus" valmis veel ei ole. Valgust on vaja, uut filtrit (mis tuleb homme
tänu kasutaja Silverkoidule ) Ülemine äär viimistleda ning alla kapid teha ja klaasuksed ette.
Tänan vaatamast.
ja veel siinkohal tervitused Lynnetile. Oma viimased krevetitited sain kätte alles siis, kui vanas akvas oli vähem kui sentimeetri jagu vett. Oli see vast ettevõtmine!
EDIT: Hetkel valgustab uut akvat vana akva kaas. Sestap ka kummalised latid akva peal (kuna vana kaas on 10 sm. kitsam) ning kentsakas kohas riplev lüliti