Jonny kirjutas:
tegelikult mul tekkis täitsa huvi selle asja vastu... mYgri, kui neid maime seal niipalju on, siis äkki saad mulle kümmekond miski hinna eest maha parseldada?
Praegu saab peotäie veel aitähi eest ka
, kevadeks hind tõuseb... nagu kartulil. Kui mingi portsuga maalt jälle tulemas olen, võib kusagil kokku saada (MSN abiks näiteks).
Tsiteeri:
+5C ja mõningane veevahetus ning talvituvad nagu miškad. Toita pole neid kindlasti vaja, reostab vaid vett. Karp hakkab ju toitu võtma alles 10-15C
Mul sellega väikene probleem, keldris ei lähe eriti külmaks, katel ka kõrvalruumis. Ilmselt peab neid ikka kuidagi ärkvelolekus pidama. Filtreid pumpasid lihtsam kombineerida kui külmutusseadet
. Muidu laseks neil veel kuni talveni tiigis ujuda, aga kunagi ei tea, millal nad vaateväljast kaovad. Suured on ammu raskes talveunes, ei jõudnud eriti pannilegi neid saata. +15 on üsna täpne piir, kui nad aktiivseks muutuvad. Praegu ca 12-13 kraadi. Maimukestel ei lase vist tühi kõht veel magama jääda
.
Millega neid tünnikalu toita võib? Proovisaiatükile tegid kohe 1:0 ära, aga toatingimustes ehk mingit spetstoitu vaja manustada???