niisiis, nüüd see päev saabus - DIY beefheart - VOL-2,
igal ühel omad kiiksud - kes käib jalutamas, kes kohvikus, mina hakkisin südant
....Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid retseptist. Seega ostsin ca 1,5kg südant- peale hakkimist ja fileeerimist jäi puhast produkti täpselt 1 kg
1 KG puhastatud südant
100g sisnimerekarpe
50g kuninglutsufileed
1 muna
100g riivitud porgandit
100g hakitud(külm) spinatit
2 küünt küüslauku
1/2 tl kurkumi
põhjakalede tablette sera viformo ca 10tk/purustasin eelnevalt
tetra graanuleid-1pakk ca 13g
sügavkülma jäägid-klaasiksääse vastsed, krill- kokku ca 100g
sera fishtamini jääk ca 2ml
VALMIS SAI 2x520g + 1x260g suletud kotikest(visuaalis stendkeri 500g analoog) ehk siis total: 1,3kg
Saab näha mitu ,,laiki,, ma selle eest saan diskustelt
Arenguruumi jagub, kuna mul nõuka-aegne vändaga hakkklihamasin, siis jämedast sõelast läks ilusti läbi aga kui hakkasin teist korda läbi ajama - seekord väiksemast sõelast, siis see ei õnnestunudki....lõpuks tegin saumikseriga peaaegu pasteedi
peab vist elektrilise hakklihamasina soetama....PS! Seekord ununes katsetada zelatiini - mis teeks toidu paremini koos püsivaks-kui tuleb DIY-Vol-3 siis proovin kindlasti...