foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 33 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 02, 2013 03:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 8
Omalt poolt ka paar tähelepanekut - maimud on ikka väga vastupidavad ja elujõulised. Pärast igat titelaari olen leidnud mõne sentimeetri pikkuse pisikese välisfiltrit puhastades, kes seal ikka paar kuud selle kõntsa sees elanud ja ellujäänud! Ma põhimõtteliselt lasen alati loodusel ise valida - ei mingit eraldi toitu ja poputamist pisikestele. Sellele vaatamata on alati olemas reaalne oht akvaariumi ülerahvastumiseks. Esimesel paaril korral oli põnev muidugi võimalikult suurt titehulka kasvamas näha aga tagajärg oli lõpuks see, et ei olnud enam kellelgi neid vahvaid kalu jagada... Toitmisest niipalju, et väikesed nokivad hea meelega igasugu vetikat ja ka suurematest järelejäänud toiduebemed leitakse ilusasti üles, nälja kätte pole keegi veel lõpnud. Aga jõudu! Tegemist on väga vahva iseloomuga sabalistega.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 02, 2013 03:33 
Akvarist

On jah vahvad kalad,eriti naljakas on see kuidas nad kõik ülejäänud kalad viimase 20cm peale rivistavad :lol: Õnneks pole barbused veel värvi muutnud,järelikult neid see jama väga ei häiri.
Õnneks või kahjuks on tänase ööga ainult mõned maimud veel järele jäänud.Igatahes oli see tõeline üllatus,et minu kribensised sellises akvas veel peret lõid.
Kui kusagile akva poodi jõuan,siis ostan artemia mune,igatahes tänud hea nõuande eest.
Piret

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 06, 2013 09:43 
Akvarist

Täna märkasin kalu söötes,et kribensistel on 10 titte alles ja hirmus ümmargused teised.Uskumatult ruttu ikka kasvavad,eriti laiusesse :lol:
Kahjuks pole minu fotokas akva pildistamiseks sobiv,pildile jäid siilid udus,sedagi hea kujutlusvõime puhul. :roll:

Üles
 [ 33 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver