foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 14, 2005 07:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

http://www.aquahobby.com/gallery/e_clown.php
Siin sulaselgelt kirjas et võib kasvada 30cm.
Sarnased kalad on näiteks tiiger barbused kes ei vaja nii suurt akvat. http://www.aquahobby.com/gallery/e_tiger.php
Nad on aga parvekalad, neid peab mitu olema, et siiski vist sinu akvasse nad ei sobi..

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 15, 2005 12:50 
sry et ma nende yhikutega niimoodi eksisin :oops: ...ma millegipärast arvasin et gallon on liitriga võrdne..
igatahes ma olen ise ka mõelnud nende tiiger barbuste peale aga nad vist siiske ei sobi mulle :( . ekss ma siis lähen lihtsalt poodi ja vaatan mis liike seal yltse myygil on ja kysin myyjalt ka erinevate kalade tingimuste kohta ja siis otsustan. enivei thx kõigile kes siia asjalikke postitusi on lisanud :) . siis kui on uus kala/uued kalad koju toodud siis lisan pilte ka.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 15, 2005 09:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jah, ja sa võid siia ka kuulutuse panna, ehk kellelgi on üle mõnda kala mis sa tahaks. Minul oleks guppysi anda. ;)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 15, 2005 05:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Sa kõigepealt mina vaata, mis kalu poes on ja siis tule uuri internetist ikka täpsemalt järgi, mis kalaga tegu ja mis nõudmisi vajab. Paljud müüjad on väheste teadmistega ja võivad valeinfot jagada. Nendest apsakatest võid lugeda siit samast foorumist. :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 15, 2005 07:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

kairitz kirjutas:
Sa kõigepealt mine vaata, mis kalu poes on ja siis tule uuri internetist ikka täpsemalt järgi, mis kalaga tegu ja mis nõudmisi vajab. Paljud müüjad on väheste teadmistega ja võivad valeinfot jagada. Nendest apsakatest võid lugeda siit samast foorumist. :roll:

Tahtsin just sama kirjutada! :o

Lisaks veel seda, et ette võib tulla ka suuremaid või väiksemaid keelebarjääre. :roll:

Üles
 [ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver