Kas kribensite hulgas võib esineda lesbilisust? Või on normaalne, et noor isane (kõigi tunnuste järgi isane)väristab ennast täiskasvanud koguka emase ees???
Tootsi ja Teele argliku armuromaani lõpetas täiskasvanud paksuke emane kribensis, kes Teelest ikka kaks korda suurem ja laiem. Kuna suures akvas olen viimaste vikerkaladega sissetoodud ICHi ravimisega teisel katsel ja kaotanud juba laliad ja mõned veel, siis sai paksuke esialgu komandeeritud Tootsi ja Teele luksnumbrituppa. Hommikuks oli uus kord majas. Toots istus alandlikult nurgakoopas, punastav Teele aga hiilis samuti punastava uustulnuka valvsa pilgu all mööda akvat ringi. Agressiooni ei olnud, katkutud uimesid samuti mitte. Sööma aga Teelet ei lastud ja peale paari katset ennast maadami ees väristada üritas ta peitu pugeda, aga uustulnuk ei lasknud. Kuna täna hommikul tundus, et Teele teda kardab, tegin akva kaheks, kuni ICHist suures akvas jagu saan. Kohe oli platsis Toots oma pulmaülikonnas ja uus paarike toimetab kookoskoore ümber ehk käib Paunvere puntratants. Kord on Toots koopas, kord paksuke, vahepeal kükitavad seal koos. Praegu on mul tunne, et paksuke tahtis kõigepealt rivaali ära koristada ja siis rahus Tootsi ää võrgutada. Oh neid mehi
Toots läkski liimile ja Teele saadeti #na otstavku#. Kuna #Kevades# sellist tegelast polnud, on paksuke veel nimetu.
Õhtu ja Toots on samuti #na otstavku# saadetud, ilmselt on liiga noor ja kobakäpp kurameerimise asjus, pool tunnikest kestiski lootusrikas vaherahu.
Toots visati välja kõigepealt koopast ja siis kupatati soojendaja taha peitu, kust välja ei lubata tulla. Paksuke kontrollib isiklikult iga Tootsi liigutust. Kuna koobas enam kumbagi ei huvita, ei usu ma nii kiiret marjaheitmist, õiget pulmatantsu kah ei olnud. Pistsin siis Tootsi Teele juurde, las noored nahistavad omavahel.
Maadami juurde korterisse maandus raskekahurvägi ehk pea-aegu sama suur elumees Dracula. Hetkel üritavad pisike Toots ja Dracula läbi klaasi kaklema hakata. Paksuke saalib Dracula selja taga ja ässitab takka. Kalade kosjakontor ehk tsirkus Barcelona. Seriaal jätkub.