foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 34 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 14, 2005 08:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ancitrus kasvab heades tingimustes 10 cm, natuke kitsamates oludes 8 cm, alla selle täiskasvanud ancitrust pole kohanudki. Täiskasvanud kala kaitseb hullult territooriumi, aga kui oma liiki kaaslasi pole, siis on vana rahu ise ja laisk kah veel.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 14, 2005 08:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

tegelikult kasvavad suuremaks kui 10 cm,mul üks emane on präegu kuskil 13 cm,teine oli kah sama suur või enamgi,aga läks loojakarja.et nad nüüd väga territorjaalsed oleks,seda ma ei ütleks,kolmesajases kastis mul neid neli koos,kõik üle 10 cm,kaks emast ja kaks isast,või oli neid rohkemgi,kes seda enam teab :lol: aga igatahes ei ole probleeme et kakleks,kaklevad ainuld siis kui mõni uus juurde lisada.

200L.Amazonas oskar ja plecod
106L.mollid barbused

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 11, 2005 01:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Selline asi, et ancitrused said marjaga hakkama ja tegid selle... filtri külge - kuhu ikka mujale... Kogu mari pudises ancudel alla ja allakukkunud terad pandi teiste kalade poolt nahka. Ja ancuisa siis arvas, et asi läks aia taha ja tegeleb nüüd muude asjadega. Mina korjasin mõne tera mis kätte sain üles ja panin väikese sõelaga samasse akvasse hulpima. Nüüd siis nelja väikese ancu õnnelik omanik...ja küsimus suurele ringile - Kas mul õnnestuks neid nüüd siis akvasse tagasi sobitada, kuidas ancud sellest asjast arvaksid? Teiste kalade eest saaksid nad peitu pugeda aga ancud pääsevad igale poole ja isu on neil täitmatu. Mis nad oma ihuviljadest arvaksid kelle olemasolust neil aimugi polnud. Pisiancud aga tahaksid sõelast vabadusse saada ja leiaksid akvast ehk midagi asisemat süüa kui mina neile pakun. Ja mõni hea idee kah oleks teretulnud mida poole sendistele ancudele süüa anda juhul kui pole mõtet neid ikka lahti akvasse lasta. Nende ellujäämisest oleks ikka igal juhul huvitatud - esimesed ancupojad ikkagi. Alati isased ancud üksi sattunud ja alles nüüd õnnestus üks emane ancu hankida. :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Dets 12, 2005 11:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

Up. Kui isukalt ancud ancutittesi söövad? Kui pole kindlad, et enda omad.

Üles
 [ 34 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver