foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 34 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 08, 2004 11:18 
Administraator
Kasutaja avatar

sa seda oled proovind http://www.planetcatfish.com/core/index.htm ? seal on neid terve pinutäis, nii et anna minna.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 09, 2004 09:33 
Akvarist
Kasutaja avatar

Veel üks küss: Kas emane ancistrus peab olema täiesti kiilakas? Mul sellel väiksemal elukal on ka nina otsas mingid karvakesed ja ma ei tea, kas ta on emane vôi lihtsalt isane, kes on liigse vägivalla tôttu alaarenenud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 09, 2004 09:36 
Administraator
Kasutaja avatar

otse nüüd öelda ei oska, a minu arusaam on et suu ümber paar vist võib olla. ka anu_t ütles et kui üle kahe karva peas, siis isane. a no eks aeg näitab , mis sul tollest saab. ja emased ju väiksemad ka. kui on ühel ajal ostetud siis peaks ikka aru olema saada. isasel sarved tärkavad 6-7 kuu vanuselt ja siis nad küpsevad suguküpseks veel pool aastat...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 09, 2004 09:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul nad siis alles pubekad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 17, 2004 04:58 
Akvarist

Pildid: 4
mul kah 2 ancistrust ja tahaks vähemalt kahte veel aga ei tea mis soost nad mul on ja mis sugu võin juurde panna. omavahel ja ka teiste kaladega saavad hästi läbi igatahes. mul nad alles ostetud ja vaid 3,5 cm pikad ja usna peenikesed (väga hea mõõta kui nad vastu klaasi vedelevad. eraldi sööki pole andnud ja vetikaid kah ei söö lihcalt lutsutavad kive ja klaase aga üsna rahul paistavad olevat põhja langenud helvestega. Ilgelt lahe kala minuarust aga tahaks teada et kas kunagi mul nii väikses akvas kasvama ja poegima kah hakkavad?

karvu neil pääs veel pole igatahes

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 27, 2004 08:31 
Akvarist

Ostsin endale ka 2 Ancistrust, kuid millegipärast nad klammerdusid kohe akvaariumi klaasi külge (nüüd on veepuhastaja küljes).

Kas nad normaalsete kalade moodi ei olegi (st. ujuvad põhjas vms, mitte ei ole vertikaalselt) Poes sebisid küll ringi-

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 27, 2004 10:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nad on jah enamasti oma iminapaga kusagil kinni, kas siis klaasi küljes või kusagil mujal. Niisama ujuvad nad küll harva ringi, sellesmõttes nagu tavalised kalad, gupid.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 12, 2005 07:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

Vaatasin ükspäev akvaariumis ringi ja ei leidnud ancistruseid üles,siis tõstsin kookose koore üles ja üka ancistrus oli seal sees : Valvas marju .
Sellised väiksed kollased olid kookese küljes .
Paar küsimust nende kohta :
Kaua neist ancistrused arenevad?
Kas vahepeal vett võib vahetada?
Kui mul on juba kaks ancistrust(emane/isane), kas siis need pojad võivad ka mingit aega olla seal , kui üldse mõni poeg tuleb . Esimest korda leidsin marja . :)

Palun andke nõu :)

Ette tänades Kärilyn.

Üles
 Teema pealkiri: Re: ancistrus
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 12, 2005 10:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

dave kirjutas:
kas see kala on väga agressiivne ma mõtlen et tapab kõik kalad akvaariumis...........nii te kurb vaatata?

minu antsu on ka vana rahu ise ja saab absoluutselt kõikide teiste akva elanikga ilusti läbi.aga on ka erand olukordi.aga seda võid sa minu kodukalt täpsemalt näha , kuidas Antsu kurgitükki "kaitseb"
(sigalahe) (video):lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 22, 2005 02:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Tyritydruk kirjutas:
Vaatasin ükspäev akvaariumis ringi ja ei leidnud ancistruseid üles,siis tõstsin kookose koore üles ja üka ancistrus oli seal sees : Valvas marju .
Sellised väiksed kollased olid kookese küljes .
Paar küsimust nende kohta :
Kaua neist ancistrused arenevad?
Kas vahepeal vett võib vahetada?
Kui mul on juba kaks ancistrust(emane/isane), kas siis need pojad võivad ka mingit aega olla seal , kui üldse mõni poeg tuleb . Esimest korda leidsin marja . :)

Palun andke nõu :)

Ette tänades Kärilyn.

Noh, Asjatundjad, miks te neile küsimustele ei vasta?
Minu puhul hetkel väga asjakohased küsimused.. *Esimene mari* 8-[
Samas aitaks tohutult ka mõni asjalik link!

On keegi, kes oskaks rääkida ka selle meie 'tavalise' ning siis 'albino' ancistruse erinevustest. Ühesõnaga kui erinevad need kaks vormi on ning milles see erinevus täpselt seisneb. Ning kas 'tavaline' + 'albino' = mari või on selline võimalus välistatud?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 22, 2005 01:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
'Tavaline' ja albiino saavad küll järglasi kuid need on ainult 'tavalised' , kui tahaks saada albiino järglasi peaksid mõlemad vanemad olema albiinod. Mul must emane ja kollane isane ning 'vabrik' töötab kogu aeg. Ajaliselt pole seda jälginud, erinevas arengustaadiumis ancistrusi pidevalt akvas. Mitte mingeid muudatusi hooldusrutiinides ma pole teinud (suuri veevahetusi ma nagunii ei tee, vesi vahetub ju pidevalt), kõige pisemaid maime teised kalad kütivad küll kuid kui taimi mille vahele peituda jagub siis enamasti mõni tugevam jääb igast pesakonnast alles.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 22, 2005 10:02 
Akvarist

Mul sama variant - isane albiino ja emane "tavaline" ja praegu on järjekordne pesakond u. nädal pesast väljas ja järglased on u. pooleks - albiinod ja tavalised. Võib-olla tõesti lähevad albiinod hiljem kirjuks aga praegu tundub küll , et valged lähevad järjest valgemaks ja kirjud järjest kirjumaks. Eelmises pesakonnas oli sama lugu ainult , et päev pärast pesast välja saamist olid osad maimud sellised , et ei saanud päris täpselt aru on ta nüüd valge või kirju. Mõne päevaga aga olukord stabiliseerus ja järgi jäid kas täitsa valged või täitsa kirjud. Paraku läksid nad kõik lõpuks looja karja ühe õnnetu juhuse tõttu - loodan , et selle pesakonnaga on rohkem õnne!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 22, 2005 01:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu albiino ancud panid esimese pesakonna hakkama. Praegu on kõik pojad heledad, eks näis, missugust värvi nad kasvavad ja palju õnnestub suureks kasvatada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 12, 2005 06:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul on kurjuseuss albiino ancitrus, mitu corridorast teise ilma ajanud ja 2 tavalist ancitrust. Nüüd elab üksi ja on väga õnnelik, 10cm ja hästi okkaline, kuskil 1 aastane. Kui SAEd liiga palju põhjas sebivad, saavad ka peksa, õnneks ruumi jatkub, SAEd kolisid kivide otsa.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 13, 2005 10:00 
Akvarist

Kas on olemas ka mõni liik ancistrusi kes ei kasva suuremaks kui 6cm. Kui omale selle tegelase soetasin öeldi poes et need suuremaks ei kasva. Jaanuaris ostes oli ta 2cm - nüüd umbes 6cm. Mingeid sarvi tal pole. Muidu ancu nagu piltidel. Kui nüüd poes valetati ja ta veel tahab kasvada siis jääb minu akva talle küll väikeseks. :cry: Seepärast küsingi?

Üles
 [ 34 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver