Tsiteeri:
Ok, täpsustame siis - kui on ükskõik milline bakteriaalne infektsioon siis väidad et pole mingit vahet millist antibiootikumi pruukida, tulemus on sama? Korrektne?
Veel kord rõhutan-- tõesti ajal, mil Penicillin avastati, raviti sellega kõiki tuntud bakteriaalsed haiguseid. Kuna bakterite tõusva reistentsuse tõttu, inimesete lohakuse tõttu ja järjest uute haiguste juurde tulemise tõttu tõesti enam Peniciliniga kõiki ei ravi. Samas ei saa rõhutamata jätta, et inimestel jaotatakse bakterid viite suuremasse alarühma ((kahel alarühmal on nii bakteri kui viiruse omadusi -- justkui polegi bakterid(Mycoplasmad, Ureaplasmad ja Chlamydiad) ja üks rühm on spiroeedid)), aga vaevalt kaladel nii suurt jaotust ja bakterivalikut jagub.
Tsiteeri:
Haiguste teemas just ilus näide haigusetekitajate regulaarse karastamise kohta
Karastamisel ja ravi pooleli jätmisel suur vahe
Maria-- Sul ilusti välja toodud, mis vahe neil ravimitel on
Sest vahe neil ravimitel on, muidu nad eraldi ei müüdaks. Kuid nad ei ole täiseti erinevad.
Kui Berta oleks öelnud-- üks kuur Costapuriga siis oleks asi paha olnud.
Kui mina nüüd end paneks 0-teadmiste tasandile ja keegi mulle nii soovitaks nagu Berta algul ((kuigi usun siiamaani, et see oli lihtsalt näpukas)) Ja ma poest tõesti hetkel Bactopur Directi ei saa--teen vanni lihtsalt Bactopuriga---siis järsku oleks ma tohutus paanikas, kui keegi teadjam tuleb ja ütleb, et need on erinevad ravimid
Esiteks--kust uus ravim saada, teiseks--pole järsku rahagi uue jaoks ja kolmandaks--ma arvaks, et mu kalad surevad kohe ära, järsku isegi valest ravimist
Asja oleks võinud paari sõnaga lahti seletada. Ja nagu mõni siin ütleb--kõik ei ole just kõige teravamad pliiatsid karbis ja ei pruugigi lahti mõtestada Reinu lauset--erinevad ravimid. Sest üks soovitab nii ja teine naa ja uued foorumi kasutajad ei saa kohe ju aru, kes on siin tõeline avitaja.
Ahha--ei tea kuidas artiklitesse aps sattus aga sealt võetud , et Erythrodermatiidi tekitab viirus. Kuid kuna see bakter väga virulentne ja tal ka viiruse omadusi, siis sellepärast ka samaaegselt näidustatud ravi cyprinopuriga. Ja viiruste poolt põhjustatud haiguste puhul soovitatakse bakteriaalset ravi ka, kuna tihti tekib sekundaarne infektsioon, eriti lahtiste haavada puhul.
Tsiteeri:
Usun siiski et Sera teab pisut paremini oma ravimite toimeala - sorry, see on mu isiklik arvamus
Seda kindlasti, et Sera oma ravimite toimeala teab, kuid liiast pole internetist kirjandust uurida. Minagi tarvitan Sera ravimeid. Kuid inimesena usaldaksin ennem arsti kui tootjajuhendit. Kindlasti ei ole kalade puhul arst "varnast" võtta kui vaja, seega ei jäägi muud üle kui tootjajuhendit jälgida ja teiste kogemustele, nõuannetele toetudes ise otsus langetada.