Loodan, et teemast mööda ei pane, äkki aitab, mul olid Red piranha ehk punane lihasööja piraaja. Süüja meeldis neile kõike millel natukenegi vere maitset oli, kui viskasin elusa ahvena sisse, et näha mis toimub, siis minu üllatuseks midagi ei teinud õhtul, aga hommikul kui tule põlema panin vesi hall ja ahvenast oli suht vähe järgi, ehk minu loogika ütleb, et aktiivsemad on pimedas. Mis veel võiks pakkuda söödaks...proovi vihmausse või suuremat sorti kalatoitu ( vene k. matõl ), hetkel on kodus ka suuremad kalad ja neile meeldib südant süüja, ehk ostad sea südame lõikad tükkideks ja sügav külma, ennem kui akvasse viskad sulata ülesse ja proovi juba algusest saadik välja koolitada, et kui kaane avad või klaasi peale koputad, siis on toitmis aeg. PS: kui ära koolitad siis ära ainult kätt sisse pane kohe kui oled kaane avanud või kogemata klaasile koputanud, refleks harjumus võib tööle hakata.Sinu kalakesed on minu teada taimetoitlased ja üle 20cm ei tohiks kasvada, sest ainuke piraaja mis on näiteks lihasööja kasvab kuni 50-60cm pikaks Black piranha, ehk must piraaja.
Loodan, et oli abi.
|