foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 15, 2008 02:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

olgu sain targemaks :?

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 22, 2008 07:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Loodan, et teemast mööda ei pane, äkki aitab, mul olid Red piranha ehk punane lihasööja piraaja.
Süüja meeldis neile kõike millel natukenegi vere maitset oli, kui viskasin elusa ahvena sisse, et näha mis toimub, siis minu üllatuseks midagi ei teinud õhtul, aga hommikul kui tule põlema panin vesi hall ja ahvenast oli suht vähe järgi, ehk minu loogika ütleb, et aktiivsemad on pimedas.
Mis veel võiks pakkuda söödaks...proovi vihmausse või suuremat sorti kalatoitu ( vene k. matõl ), hetkel on kodus ka suuremad kalad ja neile meeldib südant süüja, ehk ostad sea südame lõikad tükkideks ja sügav külma, ennem kui akvasse viskad sulata ülesse ja proovi juba algusest saadik välja koolitada, et kui kaane avad või klaasi peale koputad, siis on toitmis aeg.
PS: kui ära koolitad siis ära ainult kätt sisse pane kohe kui oled kaane avanud või kogemata klaasile koputanud, refleks harjumus võib tööle hakata.Sinu kalakesed on minu teada taimetoitlased ja üle 20cm ei tohiks kasvada, sest ainuke piraaja mis on näiteks lihasööja kasvab kuni 50-60cm pikaks Black piranha, ehk must piraaja.

Loodan, et oli abi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 16, 2009 08:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere

Kuidas teete/palju põete, kui kalad jätavad toidukorrast midagi akva põhja alles? nagu teate, on see lihaportsionite täpne arvestamine selline umbmäärane tegevus...vahel söövad kalad uskumatu koguse, teinekord jätavad aga alles (oleneb kaua söömata olnud jne - teinekord ei olene sellest kah)..
Seega küsimus, et mis paha võib juhtuda, kui pisemad lihatükid pikemaks ajaks akvasse jätta? Olen õppinud, et kalaliha ei maksa vette jätta. Loomaliha ning taisem sealiha paistab aga isegi peale pikemat veesligunemist isuäratav välja..Siiski olen söömata jäänud toidu enamasti kartusest välja õngitsenud.
Kes teab midagi liha lagunemisest akva tingimustes ning mõjudest/tagajärgedest, võiks mind tiba valgustada

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 25, 2009 11:48 
Akvarist

Kas keegi oskab öelda, kust saaks Tallinnas piraajasid osta?

Üles
 Teema pealkiri: Piraajad
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 11, 2009 01:27 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
kui soovid piraajasid osta, soovitaksin rääkida Tartu mnt. poe müüjaga.
Kujutan ette, et ta saaks neid tellida indoneesiast...

Üles
 [ 20 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver