kui sa nüüd 2 päeva pole süüa andnud- kas siis on mingeid muutusi kala käitumiseas ka??
Kui palju sa vett iga nädal vahetad`? Äkkii oled liiga usin...kui liiga palju sebida ei tekigi bioloogilist tasakaalu akvaariumis
Äkki peaks ilma keemiata proovima lihtsalt lasta veel seista ?
Äkki õhustaja liiiga võimas ja ei lase kalal ujuda ega end norm tunda?
Kui sa juba põhja kruusa ostsid, siis võiksid seal ikka mõned elustaimed kah olla- mõned eriti vähenõudlikud)
neid saab rubriigist ära anda tasuta või siis akvaristide sümboolse valuuta- shoksi
eest) ja mida kuldkala kohe ära ei söö - näiteks vesikatku moodi taimed ja vallisneriad
Kui sisefilter korralikult töötab, siis võid ju proovida seda õhupumpa üldse mitte kasutada, sest sisfilter ka liigutab vett ja rikastab vett hapnikuga....
(Ma olen küll kuldkalu pidanud aga see oli vääga ammu nõuka ajal-elasid 3tk-ca 15cm pikkust- 100l akvas kus oli vaid mingi õhupump mis töötas vaid päeval, sest tegi kohutavat häält
-ainult pinnas ja elustaimed ning valgustus- ja elasid ja paljunesid -kõik toimis - polnud nendega mingeid probleeme - ainult vesi oli alati veidi sogane, sest nad põrsad tuhnivad koguaeg põhjas-toidu otsingul)-iganädalasest veevahetusest polnud mul tol ajal aimugi
vt. rubriiki külmaveekalad - seal on väga adekvaatsed kuldkala kasvatajd oma kogemusi jaganud