foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 25, 2011 02:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

Taimi pole (ainult kunst) , kuna vähid söövad kõike ära ! :lol: Aga vähid käituvad väga ebanormaalselt seal kausis... nad isegi ei söö eilsest õhtust(isegi kana ja forelli ei söö, kuigi alati see oli parim söök nende jaoks)!!! Ma olen väga mures nende pärast! nad juba kaua elanud meiega ja ma ei taha nendest loobuda! Homme panen akvasse Costapuri juurde... vaatan mis saab... äkki vähid peavad vastu veel paar päeva oma jubedas "kodus"... :cry:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 25, 2011 03:44 
Akvarist

Pildid: 0
Ise kordi samas seisus olnud. Vähkide juures midagi juhtub ,siis vähid ämbrisse. Teistesse akvaariumidesse ei taha panna, kuna taimtoit on neile väga mokkamööda. Olen ämbrisse soenduse ka pannud, aga imelikult vähe söövad seal ikka, väiksemad midagi nokitsevad, suuremad ei söö üldse. Ei meeldi neile seal! Samas mis nendega juhtuda saab? Lased pärast nad``oma koju`` tagasi, hakkavad kohe toimetama nagu poleks midagi juhtunud.Vähk võib tegelikult väga kaua nälgida , niiet pane neile midagi väheriknevat , porgandit, kaalikat......ja las nad olla.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 25, 2011 04:01 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kaua siis nad saavad mul kausis istuda?? Neljapäevast nad juba seal... Kas mingi nädal oleks nende jaoks ok? ei sure ära nädalaga? Ma muidu esimest korda olen neid akvast välja tõstnud, selle pärast ongi kahtlus, kas tegin ikka õigesti...
Muidu minu vähid on väga kummalised, nad ei söö juurikaid! olen porgandi, kaalikat, õunu proovinud anda, aga ei! isegi ei nuusuta! :lol: Tahavad ainult liha saada ja söövad ka JBL NovoCrabs-i ... vahest ostan ka usse nendele, söövad nagu spagette :lol:

Krevetid

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 25, 2011 06:01 
Akvarist

No jah , sul vähe teine liik. Ise olen kuubakaid ja pro-cambarus fallaxeid pidanud(viimaseid ka praegu). Sellegi poolest ei usu et nälgimine neile halba teeb.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 25, 2011 10:02 
Akvarist

Parem oleks neid üldse mitte toita, et veekvaliteet ei kannataks .

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Dets 26, 2011 01:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

Oeh... ei saa ma neid mitte toita... niigi nendel halb kausi sees elada... Toit on ainuke hea asi , mis nendel praegu jäi...

Ehh... :cry:

Krevetid

Üles
 [ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver